Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman mezoterapije očnih kontura u salonu Maestral Sol!

Tretman mezoterapije očnih kontura bez igala za 390 din

  • VREDNOST2,500 din
  • POPUST84%
  • UŠTEDA2110 din
 • 390 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 15

 • Mezoterapija očnih kontura bez igala
 • Aparat FUSION MESOTHERAPY XPERT
 • Najnovija tehnika za transdermalni unos vitamina, minerala, kolagena, hijalurona

Mezoterapija bez igala je najnovija tehnika za transdermalni unos – preko kože bioaktivnih supstanci: vitamina,minerala,kolagena,hijalurona,enzima I drugih,dermoelektroporacijom.
Mezoterapijom se mogu tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja,kao što su bore na licu,opuštena i dehidrirana koža lica,vrata,dekoltea i nadlaktica,poremećaj pigmentacije,a veoma je uspešna i u tretmanima lokalnih masnih naslaga i celulita,kao i u tretmanima bubuljica, akni, bolnih stanja i lečenju alopecije.

Tretman mezoterapije  bez igala očnih kontura (regije očiju- eye contour),aparatom poslednje generacije FUSION MESOTHERAPY XPERT i preparatima FUSION MESOTHERAPY. FUSION MESOTHERAPY XPERT je terapijski aparat visokog napona za elektroporaciju i foto biostimulaciju, poboljšava transdermalni i ranscelularni transport preparata.Pulsirajuća struja visokog napona proizvodi fenomen elektroporacije i povećava propustljivost kože, otvaraju se proteinski kanali na ćelijskim membranama, što omogućava supstancama da u potpunosti se transportuju unutar ćelije, i omogućava do 100% dejstvo preparata.FUSION MESOTHERAPY preparati namenjeni za tretman mezoterapije očnih regija (eye-contour) ublažavaju vidljive znakove tamnih kolutova, uklanjaju nakupljene masnoće i tečnosti, čime se smanjuju podočnjaci, ublažavaju bore oko očiju, i krepljuju kožu, blokiraju slobodne radikale, hidriraju kožu, ojačavaju krvne sudove i povećavaju mikrocirkulaciju.

Kontraindikacije:Tretman ne treba raditi u trudnoći, kod obolelih od epilepsije, karcinoma, dijabetesa, kod prisutnih metalnih proteza u telu, kod osoba sa pejsmejkerom.

FUSION MESOTHERAPY preparati (hijaluron,vitamini) namenjeni za tretman mezoterapije lica u kombinaciji ublažavaju bore,stimulišu sintezu kolagena,učvršćuju kožu,umiruju iritiranu i oštećenu kožu, ublažavaju crvenilo,smanjuju pojavu tamnih fleka, neutralizuju slobodne radikale i podstiču blistavost i sjaj kože.

Maestral Sol

Alekse Nenadovića 28,
Beograd, Srbija

www.slanasobamaestral.com

Dodatno predlažemo i...