Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mezoterapija lica sa iglicama!

Dubinska mezoterapija lica sa iglicama za samo 2.500 din

  • VREDNOST8,000 din
  • POPUST69%
  • UŠTEDA5500 din
 • 2500 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 6

 • Dubinska mezoterapija sa iglicama
 • Kokteli vitamina i kolagena
 • Zatezanje, podmlađivanje i učvršćivanje
 • Celu proceduru izvodi doktor

Mezoterapija iglicama predstavlja najbolji način da se koža dubinski nahrani i da vrati sve ono što se gubi svakodnevnim uticajima i starenjem. Mezoterapijski koktel bogat vitaminima i kolagenom vraća koži sjaj, blistavost, elastičnost, sužava pore i deluje kao antiaging terapija. Ovu proceduru izvodi doktor.

 Mezoterapija lica podrazumeva ubrizgavanje u kožu,malih doza koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata, vitamina, aminokiselina, vazoaktivnih materija, homeopatskih agenasa, oligoelemenata… Ubrizgavanje se vrši pomoću veoma tankih iglica namenjenih upravo za mezoterapiju, specijalnom tehnikom koja ne ostavlja modrice ni ožiljke po koži. Odabir koktela vrši lekar u zavisnosti od tipa kože, starosne dobi, stanja kože u smislu njene negovanosti i hidriranosti. Ono što posebno treba naglasiti je da i samo bockanje, tj.mikropovredjivanje kože, stimuliše ćelije čiji je integritet narušen, na stvaranje kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i svih onih elemenata koji koži daju zdrav, sjajan i zategnut izgled, zapravo, svih elemenata koji se godinama gube i zbog kojih koža gubi tonus, jedrinu i volumen. Mezoterapijom, dakle, na jedan potpuno prirodan način stimulišemo ćelije kože da stvori sopstvene elemente koji joj nedostaju.

Efekti su poboljšana cirkulacija, dubinska ishrana, regeneracija i rehidratacija kože, uklanjanje slobodnih radikala (kao posledica sunčanja, aerozagađenja i drugih štetnih faktora), zatezanje kože, nestajanje sitnih borica i ublažavanje dubokih. Sve ovo doprinosi zdravom izgledu kože, njenoj jedrini, tonusu i sjaju.

SAVET: Naročito se preporučuje osobama koje se sunčaju, pušačima, osobe koje imaju tanku, suvu kožu sklonu bržem starenju, tokom hladnih zimskih dana i za vreme leta. Starosna granica ne postoji, a jedina kontraindikacija je prisustvo infekcije na delu koji se tretira.

U samom srcu Beograda - smešten na Vračaru u Mileševskoj 28, The Beauty House predstavlja jedinstven koncept, centra koji se bavi kako ulepšavanjem tako i negom Vaše lepote.

Naš tim pored obučenih i edukovanih terapeuta s višegodišnjim iskustvom čine i Specijalista plastične i roknstruktivne hirurgije, kao i dermatolog. Široki spektar naših usluga zadovoljiće sva Vaša čula. U našoj ponudi se nalaze kako tretmani lica, tako i tretmani tela kao i nega Vaših noktiju. Ponosno ističemo da radimo samo s najkvalitetnijim materijalima svetski poznatih brendova.

 

The Beauty House

Mileševska 28,
Beograd, Srbija

thebeautyhouse.rs

Dodatno predlažemo i...