Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mezoterapija sa kolagenom i hijaluronom i japanska masaža lica!

Potpuna hidratacija, regeneracija i revitalizacija kože uz anti age masažu lica

  • VREDNOST6,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA3010 din
 • 2990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Japanska masaža lica
 • Mezoterapija lica bez iglica
 • Kolagen i hijaluron
 • Luksuzan osećaj i najnovija tehnika podmlađivanja

Uvek je idealno je vreme da malo mislimo na sebe i na negu svoje kože. Obradujte svoju kožu hidra tretmanom koji daje odlične rezultate koji su vidljivi odmah.

Japanska masaža lica i energetska mezoterapija bez igle, sa kolagenom i hijaluronom, je idealana kombinacija tretmana koji vraćaju elastičnost, hidriranost i jedrinu koži lica.

Lifting lica tradicionalnom japanskom masažom lica u trajanju od 30 min. Spoj tradicionalne istočnjačke i savremene tehnike je ono što ovaj tretman čini najluksuznijim.

Zaposlenima u centru je najbitniji rezultat pri svakoj proceduri. Rezultat kod japanske masaže lica vidljiv je odmah. Ne samo da će ova masaža poboljšati delovanje aktivnih sastojaka iz proizvoda za negu, već će postati moćno sredstvo za očuvanje mladosti, ali i za primetno podmlađivanje lica.

Vidljivo se smanjuju bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka. Formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci, rešava se problem drugog podbradka.

Mezoterapija bez igle je bez igle injekcioni sistem za transdermalni unos-preko kože bioaktivnih supstanci: vitamina, minerala, enzima i drugih, dermoelektroporacionom tehnologijom.

Mezoterapija se izdvaja po svojoj uspešnosti tretmana, 100% sigurnosti, udobnosti, bez podliva i bola. Ova metoda je dozvoljena od strane FDA kao alternativa injekcijama.

Mezoterapija se najčešće koristi kod :
- starenja kože: biološkom i fotostarenju, zatezanju kože lica i tela, podmlađivanje lica i vrata
- lifting lica
- uklanjanju bora
- hidratacija kože
- fleka i poremećaja pigmentacije

Mezoterapijom se mogu tretirati i lice i telo: podočnjaci, hiperpigmentacija kože, bore,ožiljci, zatim anti-age programi, zatezanje kože, opadanje kose, uklanjanje masnih naslaga celulit.

Mezoterapija je jedan od retkih tretmana koji se može sprovoditi uz korišćenje igala, bez igala i dermorolerom. Prednosti mezoterapije bez igle su koža bez otoka, podliva, predstavlja tretman od najnižeg rizika i pruža odlične rezultate.

U toku klasičnih tretmana svega 10% aktivne supstance koju koristimo u radu može da dopre do dubljih slojeva kože pa su efekti samim tim ograničeni tj smanjeni. Slična situacija je i kod korišćenja krema i preparata u svakodnevnoj upotrebi (kućna nega).

Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijalurin, kolagen, vitamini..) poveća sa 10% na 90%  što znači da imamo sjajne mogucnosti kod tretmana  lica i tela, kako kod starijih tako i kod mlađih osoba.

Аeshetic Dermal“ APARAT za mezoterapiju bez igle.

Kozmetološki centar IVA DERMA se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Kapetan Mišina 20, ugao sa ulicom Strahinića Bana. 

Naš stručni tim, u stalnom procesu edukacije i u saradnji sa velikim brojem priznatih profesora i lekara pružiće Vam profesionalne kozmetičke usluge koje se vrše najsavremenijim aparatima i preparatima najpriznatijih svetskih dermatoloških kuća i brendova Aesthetic dermal, Skin tech..

Naš moto je provereno, stručno i pravilno do sjajnih rezultata!

Iva DermA

Kapetan Mišina 20,
Beograd, Srbija

www.ivaderma.com

Dodatno predlažemo i...