Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mašinsko poliranje vozila!

Odmašćivanje i detaljno pranje vozila, poliranje sa više prelaženja profesionalnim sredstvima

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST78%
  • UŠTEDA7010 din
 • 1990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 24

 • Mašinsko pranje vozila
 • Odmašćivanje i detaljno pranje vozila
 • Poliranje sa više prelaženja i različitim pastama
 • Nano zaštita stakala, mazanje guma i kedera

Evo šta kažu o svojoj Auto Perionici:

Tepih servis Bran.co koristi isključivo uvozne hemijske preparate koji dubinski čiste, dezinfikuju i štite spoljašnjost i unutrašnjost automobila. Takodje vršimo poliranje automobila i drugih vozila. U autoperionici vršimo specijalnu negu instrument table, guma i alu felni. Koristimo mašine za dubinsko usisavanje i ekstakciju vode, čime obezbedjujemo brzo sušenje i svežinu.

Leti ili zimi... nema razlike, uvek želimo da su naši ljubimci na četiri točka čisti i blistavi, koliko god je moguće u prljavim gradovima. Često nemamo vremena da im se posvetimo koliko bi trebalo, pa ponekad pre nego što krenete na sudar sa novom simpatijom polivate ga vodom ili ga vodite na brzinsko tuširanje. Istina je da higijena našeg auta utiče na naše zdravlje, raspoloženje i deo je slike koju o sebi šaljemo okolini.

Poliranje automobila sa KupiMe kuponom 1.990 dinara:

Mašinsko poliranje automobila je odlično rešenje umesto farbanja radi vraćanja sjaja kod teško matiranih vozila. Efikasno je kod uklanjanje ostećenja na laku od ptičje kiseline, kamenca, slivanja rđe, smole, katrana, kao i kod ostećenja koja su nastala usled kontakta sa drugim vozilom. Takođe, 100% uklanja holograme koji se javljaju nakon češćeg pranja u vidu kružnih ogrebotina, tragove noktiju na vratima i oko brava. U postupku poliranja koristi se isključivo profesionalni alati marke Bosh i Makita i sredstva marke: 3M, Fericle, Turtle wax, Nanon.

Nova vozila sa blagim i mestimičnim oštećenjima se rade sa zelenom 3M pastom ili 6G Farecla pastom, radi postizanja istog efekta sa što manje poliranje radi očuvanja originalnog laka.

Ponuda obuhvata:

 • Odmašćivanje i detaljno pranje vozila, poliranje sa više prelaženja i različitim pastama u zavisnosti od oštećenja i stanja karoserije, nano zaštita stakala, mazanje guma i kedera profesionalnim sredstvima za negu i održavanje

Tepih servis Bran.co

Braće Krsmanović 10,
Beograd, Srbija

www.bran.co.rs

Dodatno predlažemo i...