Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Masaža vulkanskim kamenjem i aromatična kupka u hidromasažnoj kadi!

80 minuta dubinske relaksacije i opuštanja celog organizma

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA1510 din
 • 1490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Masaža vulkanskim kamenjem
 • Aromatična kupka u hidromasažnoj kadi
 • Tretman u trajanju od 80 minuta
 • Eden Wellness Spa Beauty 

 

Razloga bi moglo da bude mnogo, ali danas se bavimo jednim konkretno toplim. Tople ruke terapeuta posložiće Vam pršljenove i toplo kamenje koje će Vam ugrejati srce i telo! 

Oslobađa od napetosti u mišićima, veoma pomaže kod loše cirkulacije, a odlično se pokazala i kod reumatskih stanja, bolova u leđima, ali i u ublažavanju anksioznosti, nesanice i depresije.
 
Ovo je jedan od najboljih antistres tretmana čiji je cilj da za kratko vreme dovedu telo u stanje relaksacije. Vruće kamenje donosi telu dodatnu temperaturu koja opušta mišiće i povećava prokrvljenost onih delova tela koji su zbog poteškoća slabije prokrvljeni i hladni. Preporučuje se u večernjim časovima zbog jakog opuštajućeg efekta.
 
Masaža toplim kamenjem je masaža drevnih naroda gde se koristi toplo vulkansko kamenje u kombinaciji sa blagodetima mirisa eteričnih ulja. Vulkansko kamenje svojim geomagnetnim svojstvom deluje na energetske tačke, pri čemu utiče na smanjenje stresa i napetosti mišića a istovremeno podstiče bolju cirkulaciju i limfni tok.
 
Zaobljeno vulkansko kamenje zagreva se u posudi sa vodom i postavlja se na određene tačke preko kojih deluje na vitalne funkcije. Dok kamenje deluje, terapeut blago masira druge delove tela, kako bi se dejstvo toplog kamenja prenelo i na njih.
 
I dok toplo kamenje iz vulkana klizi po Vašim leđima Vi uz opuštajuću muziku skliznite gde god poželite.

Eden Wellness Spa Beauty mirna oaza u srcu Beograda, mesto gde se sreću lepota i udobnost kako bi vam pružili nezaboravno iskustvo. 

Inspirativna atmosfera, jedinstveni spa koncepti, personalizovani pristup svakom klijentu i visoko obučeno osoblje učiniće da EDEN postane mesto koje stalno posećujete.  

EDEN - Wellness Beauty Spa

Vlajkovićeva 23,
Beograd, Srbija

fb.com/wellness.belgrade/

Dodatno predlažemo i...