Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Masaža i refleksoterapija stopala!

Drevna veština lečenja

  • VREDNOST1,800 din
  • POPUST67%
  • UŠTEDA1200 din
 • 600 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Masaža stopala
 • Refleksoterapija 
 • Pomaže da se sačuva zdravstveno stanje organizma
 • Masaža stopala opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu

Refleksoterapija!

Refleksoterapija je drevna veština lečenja, stara preko 5000 godina. Njenu osnovu čine refleksne zone na kojima se reflektuje stanje celog organizma. Projekcija celog tela se nalazina dlanovima i stopalima.Najčešće se refleksoterapija primenjuju nastopalima, stimulisanjem određenih zona na njima.

Masažom refleksnih tačaka na stopalima terapeut može da otkrije neravnotežu u nekim delovima i da ih određenim tehnikama masaže, koristeći palac i prste, stimuliše pre nego što se ta neravnoteža manifestuje kao simptom bolesti. Kada se odblokiraju sve blokade omogućava se bolji protok životne energije, a organizam se vraća u ravnotežu.Prvi refleksološki tretman je ujedno i dijagnostički jer nam bol na određenoj tački stopala pokazuje koji organ pati, da li se radi o akutnoj ili hroničnoj fazi bolesti… Ako je bol oštar i prodoran, radi se o akutnom problemu, dok tup bol obično ukazuje na hroničan problem koji je energetski oslabio određeni organ.stopalu se nalazi 26 kostiju, 56 ligamenata i 33 zgloba, kao i više od 70.000 nervnih završetaka.

Moderan način života ,obuća koju nosimo , dugotrajno stajanje u mestu znatno umanjuje prirodni uticaj na senzornu funkciju stopala. Kako bismo ih očuvali i sačuvali, potrebno je da svakodnevno obavljaju svoju funkciju. Ako nemaju fizičku aktivnost, stopala slabe, osuše se, devitalizuju ili uvećaju obim masnim naslagama, takodje se i visak tečnosti zadržava u organizmu. Veruje se da životna energija teče određenim putanjama meridijanimakroz naše telo, a da su te putanje povezane sa svim organima. Stimulacijom određenih tačaka duž meridijana mogu se ukloniti različite tegobe, odnosnoblokade u pravilnom protoku životne energije.Svaka tačka na meridijanu se stimuliše po minut sa ponavljanjima 3-5 puta u zavisnosti od stanja. Refleksoterapija je jedna od alternativnih metoda koju ne treba koristiti samo kada imamo probleme, već redovno, radi povećanja odbrambenog sistema organizma. Refleksoterapija pomaže da se sačuva zdravstveno stanje organizma, kondicija i vitalnost čoveka.

Kod refleksoterapije mora se poštovati redosled izvođenja pokreta. Masaža, odnosno terapija počinje razgibavanjem stopala, zatim se uz pomoć odgovarajuće kreme masira zona po zona vezana za svaki organ.

Značaj masaže stopala

Značaj masaže stopala je veliki s obzirom da provodimo ceo svoj život na njima. Na našim stopalima nalaze se zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70.000 nervnih završetaka. Masažom stopala odnosno stimulacijom odredjenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma. Masaža stopala opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža, ali i u sklopu neke druge masaže, kao i rekreativcima. Stopala i šake govore sve o nama i našem zdravlju, kako nam rade bubrezi i jetra, kakav nam je hormonski status i temperament.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...