Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Marokanski Spa tretman!

Relax masaža celog tela od 60 minuta, piling tela, pakovanje za telo ili maska za lice!

  • Super cena
  • 990 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 21

  • Relax masaža celog tela 60 min
  • Piling celog tela
  • Pakovanje za telo ili maska za lice 
  • Ponuda važi za žene i muškarce

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um. Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da se opusti celo telo. To se postiže masažom mišićnog tkiva laganim pokretima koji ubrzavaju cirkulaciju i vraćaju krv u srce.

Relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

Pozitivna energija i iskusni i stručni pokreti naših terapeuta će učiniti da se posle masaže osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice.

Beauty Resort Spa Apartment se nalazi u mirnom delu centra grada, gde možete dobiti masažu uz sve moguce dodatke poput pilinga, pakovanja za telo i lice, možete uživati u toploj kupki uz vodenu masažu, a zatim se zavaliti u udobnu fotelju uz kroasane i Vašu omiljenu kafu, čaj ili Proseco. A ako želite i neki pravi obrok, na sve smo mislili.

Vaše je da odaberete da li ćete doći sami, sa drugaricom, mamom, koleginicom ili nekim Vama posebno dragim i koju masažu želite.

Dovoljno je samo da nas pozovete, zakažete termin, kažete šta sve želite u sklopu usluge, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo, jer znamo koliko je život naporan i stresan i koliko nam svima treba bar povremeno da predahnemo od svega.

Beauty Resort Spa Apartment

Maršala Birjuzova 47a,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...