Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Apatin: Dva noćenje za dvoje u apartmanima Marina Apatin!

Dva noćenja za dve osobe u dvokrevetnom studio apartmanu!

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA4510 din
 • 4490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Marina Apatin 
 • Noćenja za dve osobe u dvokrevetnom studio apartmanu
 • GRATIS vožnja bicikla

Marina Apatin

U severozapadnom delu prostranih bačkih ravnica, na levoj obali Dunava, smestio se Apatin jedan od najlepših gradova Vojvodine.

Grad Apatin kao i celokupna teritorija opštine Apatin, leži na severnom delu reke Dunav, na njegovom protoku kroz Srbiju. Na područje opštine ulazi na 1409,5 km od izvora, a napušta ga na 1367 km, tako da ukupna dužina njegove "apatinske" deonice iznosi 42 km.

Marina Apatin, sa tri zvezdice je jedina kategorizovana medjunarodna marina u Srbiji.
Danas marina u Apatinu predstavlja najmoderniji objekat ove vrste na Dunavu, sa pontonima izrađenim po najsavremenijoj švedskoj tehnologiji od lakoplivajućeg betona. Marina raspolaže sa 370 vezova.

Pored vezova za plovila sadržaj marine obogaćuje i osam dvokrevetnih studio apartmana, sa prelepim pogledom na Dunavski zaliv. Apartmani poseduju terasu, čajnu kuhinju, klimu, besplatan WI FI., obezbedjen parking. U neposrednoj blizini nalazi se plaža Plava ruža Apatin, sa velikim brojem sadržaja i mogućnosti za zanimljivo iskorišten boravak.

U toku sezone posetioci mogu da uživaju u vožnji brodićem „Apatinka“, koji plovi od maja do oktobra i ima različite relacije na Dunavu. Dužina vožnje zavisi, kako od zahteva klijenata, tako i od vodostaja Dunava i želje organizatora da posetiocima pruži nezaboravan doživljaj razgledanja grada i prirodnih lepota sa reke. Za manje grupe moguće je organizovati vožnju čamcem u pratnji stručnih vodiča.

U kompleksu marine nalazi se restoran „Marina“ koji nudi veliki izbor lokalnih gastronomskih specijaliteta, medju kojima se naročito ističe apatinski riblji paprikaš. Za sve goste avanturističkog duha, na raspolaganju stoji mogućnost iznajmljivanja bicikla i obilaska grada i okoline na točkovima.

Banja Junaković se takođe nalazi u neposrednoj blizini Apatina, a sa svojim termalnim izvorima I lekovitom vodom predstavlja jedan od velikih resursa za razvoj zdravstvenog turizma ovog područja.U letnjem periodu veliki otvoreni kompleks bazena je nepresušan izvor zabave za celu porodicu.

JP Putničko pristanište i marina

Dunavska obala bb,
Apatin, Srbija

www.marinaapatin.rs

Dodatno predlažemo i...