Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Palić: 4 noćenja za dve osobe na Cvetnom salašu!

Leto na Paliću, u predivnom Etno parku Majkin Salaš

  • VREDNOST16,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA8000 din
 • 8000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 27

 • Leto u Etno parku Majkin salaš na Paliću
 • 4 noćenja za dve osobe
 • Korišćenje otvorenog bazena
 • Kuponi važe do 31.08.

Palić jezero i naselje istog imena, nalazi se 8 kilometara severno od Subotice. Tajnovitost njegovih pejzaža oduvek je plenila srce generacija posetilaca. Jezero, raskošni parkovi, neobične građevine s početka 20 veka, nesvakidašnji mir i tišina čine Palić idealnim mestom za odmor. Luksuzni hoteli i vile te vrhunska gastronomska ponuda su odlike po kojima se Palić prepoznaje i pamti. Šetališta, plaže, biciklistička staza, kulturno-zabavni i sportski sadržaji, kao i raznovrsne manifestacije dopunjuju ponudu ove turističke destinacije.
 
Etno park "Majkin Salaš" - se prostire na imanju površine 30 ha. Udaljen je 2500 metara od obale jezera Palić. Etno park se sastoji od dva salaša Majkinog i Cvetnog, ribnjaka, male ergele, seoskog dvorišta i nepreglednih voćnjaka.
 
Cvetni Salaš je prenoćište sa 15 komfornih soba, bazenom, salom za sastanke i recepcijom. On služi za višednevni odmor naših gostiju.

Majkin salaš
je restoran domaće kuhinje i nalazi se odmah pored Cvetnog Salaša. Stari vojvođanski salaš je opet postao središte života i okupljanja ljudi uz čašicu dobre domaće rakije, izvorne tamburaške muzike i tradicionalnih jela. Gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi. Za sladokusce smo obezbedili fanke, domaće štrudle, gomboce, kompote... To je samo deo bogate ponude "Majkinog Salaša".
 
Uz sve to ne možemo zaboraviti ni kvalitetnu ponudu vina, domaće rakije od dunje, jabuke ili šljive. Tu je takođe i naš tamburaški orkestar  a na imanju se nalazi i šaranski ribnjak, bazen, sportski tereni, ergela konja. Sve to je okruženo našim voćnjacima i malim bagremovim šumarkom. Organizacija raznih svetkovina je doprinela da se gosti edukuju i podsete na život i običaje naroda koji žive u ovom regionu.
 
Tako da danas imamo već dobro poznate i posećene tradicionalne aranžmane koje pomažu i turistička organizacija, opština, likovne kolonije, udruženja slamarki, kulturno umetnička društva i to sve u cilju očuvanja kulturno istorijskog nasleđa i samog unapređenja turističke ponude kod nas na Paliću.
 
Smeštaj:
 
U prenoćištu Cvetni salaš ima 15 komfornih soba. Cvetni salaš se nalazi na 50 metara od restorana domaće kuhinje Majkin salaš. U sobama od broja 1 do 10 je dozvoljeno pušenje a od broja 11 - 15 je zabranjeno pušenje.

Sadržaji:
 • Restoran - Restoran domaće kuhinje "Majkin salaš" se nalazi u sklopu etno parka
 • Prodavnica - Na našem porodičnom imanju Majkin salaš proizvodimo prirodne sokove od voća sa naših plantaža. Matični sok je pasterizovan i bez dodatka vode, šećera i konzervansa. Proizvodi se od pažljivo biranih svežih plodova.
 • Bazen - Na Cvetnom salašu se nalazi otvoreni bazen veličine 4m*9m dubine 1,4m sa ležaljkama i letnjom terasom.
Okolina:
 • Jahanje - U etno parku se nalazi ergela "Maestoso". Svi zainteresovani gosti mogu da se provozaju fijakerom  a zimi je moguće sankanje u sankama sa upregnutim kojima. Za naše najmlađe predlažemo jahanje na poni konjima.
 • Pecanje - Na 50 metara od restorana Majkinog salaš nalazi se ribnjak površine 2.5ha. Dozvoljen je sporstki ribolov, vožnja čamcem. Ribe: šaran – kapitalni primerci, amur, som, tolstolobik, smuđ, karas, štuka.
 • Galerija slika - Galerija slika sadrži slike koje su nastale na Majkinom salašu tokom održavanja slikarskih kolonija deset godina unazad.

Preporuka!

 • Kupite više kupona, produžite svoj boravak i uživajte u prelepom Paliću

Utisci:

"Za beg iz svakodnevne gužve,jako prijatan kutak sa dobrom uslugom i još boljom hranom! Posle šetnje pored palićkog jezera,idealno za predivan završetak dana!" - Miroslav

"Ko zeli da se podseti kako je to nekada bilo u selu, treba da poseti ovaj salas. Hrana je dobra, usluga solidna. Bila je prevelika guzva pa smo malo vise cekali hranu. Za decu je interesantan mini zoo park i izlozba starih masina i opreme koja se koristila u domacinstvima. Moze se naruciti jahanje konja, mi nismo jer nismo isplanirali unapred. Deci je posebno bila zanimljiva skela kojom smo se prevozili preko jezerceta." -  LiAlisaM

Majkin Salaš

Salaš 292, Hajdukovo,
Subotica, Srbija

www.majkinsalas.rs

Dodatno predlažemo i...