Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Magnetna rezonanca male karlice bez kontrasta!

Magnetna rezonanca na dve lokacije Euromedika

  • Super cena
  • 10200 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Magnetna rezonanca male karlice
  • Magnetna rezonanca bez kontrasta
  • Poneti svu prethodnu dokumentaciju i snimke
  • Laboratorijske analize urea i kreatinin ne starije od 7 dana

Magnetna rezonanca male karlice bez kontrasta u Opštoj bolnici Euromedik 3 na Novom Beogradu Pariske komune 22 ili Euromedik bolnici u Bulevaru umetnosti 29 za 10.200 din uz KupiMe kupon.

MR male karlice

Prikazuje stanje rektuma, rektosigmoidnog dela kolona, vagine, uterusa, jajnika, jajovoda, mokraćne bešike, prostate, semenih vezikula, regionalnih limfnih čvorova.

Magnetna rezonanca je neinvazivna i precizna dijagnostička metoda, koja daje konkretnu sliku o zdravlju pojedinih organa, organskih sistema, ali i o stanju čitavog organizma. Bezbolna je i potpuno neškodljiva za pacijente, pa se pregled može ponavljati više puta. Na osnovu rezultata određuje se dalji tok lečenja i najefikasnija terapiji.

U Euromediku na kvalitetnim aparatima rade vrhunski stručnjaci radiolozi,koji će vam dati pismeno i usmeno objašnjenje snimka, kao i eventualni predlog šta dalje. Tu je i ekipa iskusnih specijalista kojima se mozete obratiti za savet i kompletan pregled.

Euromedik je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.

#PoliklinikaEuromedikBeograd

Opšta bolnica Euromedik 3

Pariske komune 22,
Beograd, Srbija

www.euromedic.rs

Dodatno predlažemo i...