Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ventuza Ultra Slim Paket!

Paket od 4 masaže: limfna drenaža,ručna anticelulit masaža,anticelulit masaža ventuzama

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST67%
  • UŠTEDA6010 din
 • 2990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Ventuza Ultra Slim paket
 • Limfna drenaža,ručna anticelulit masaža,anticelulit masaža ventuzama
 • Tretman traje 60 minuta
 • Savrseno negovano i zategnuto telo

Ventuza Ultra Slim paket

Ventuze su sigurno jedna od najstarijih metoda tradicionalne kineske medicine, koja se zvala metod roga. Na početku su kineski lekari koristili šuplje životinjske rogove. Danas se koriste čaše od debljeg stakla, iako su bambus, gvoždje i keramika u nekim zemljama još u upotrebi.

U najčešćem broju slučajeva staklene čaše se zagrevaju koristeći zapaljenu kuglicu pamuka namočenu u alkohol, koja se zatim stavlja u čašu i uklanja kiseonik stvarajući vakuum. Brzo se okreće čaša i priljubi se na određeno područje tela.Tako čaša povuče kožu i učvrsti se na telu. Smatra se da se ovim otvaraju pore, šire krvni sudovi, prokrvljuje tretirano područje, razbijaju zastoji u cirkulaciji i konačno izbacuju toksini. Nakon terapije na mestima gde su bile čaše ostanu tamni pečati, koji nestanu nakon nekoliko dana. Neretko nastanu i plikovi sa vodom, čijom analizom su dokazani toksini i oštećena krvna zrnca.

Primena ventuza

Prilikom primene ventuza dolazi do lokalne staze krvi i do lokalne kongestije tkiva. Razređivanje koje se stvara pri vakuum masaži pojačava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljšava cirkulaciju. Ovaj efekat omogućava obnavljanje i učvršćivanje kože, a takođe stimuliše limfodrenažu. Pritom, duži uticaj ventuza omogućava izravnjavanje potkožnih masnih ćelija.

Ventuze se koriste za lečenje bronhitisa, astme, digestivnih smetnji, smanjenje otoka, ublažavanje bolova. Vakuum masaža se aktivno primenjuje u kozmetici i za lečenje celulita na gluteusu, na zadnjoj površini butina, kao i za odstranjenje „pomorandžine kore“. Ova metoda nije preporučljiva kod visokih temperatura, upaljene kože i osobama koje lako krvare.

Vakuum masaža se takođe aktivno primenjuje u kozmetici i za lečenje celulita na gluteusu, na zadnjoj površini butina, kao i za odstranjenje „pomorandžine kore“. Procedura se sprovodi putem pokretanja ventuza po površini kože. Razređivanje koje se stvara pri vakuum masaži pojačava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljšava cirkulaciju. Ovaj efekat omogućava obnavljanje i učvršćivanje kože, stimuliše limfodrenažu. Pritom, duži uticaj ventuza omogućava izravnjivanje potkožnih masnih ćelija. Sličan efekat je nekoliko puta jači, nego kod obične, ručne masaže. Ventuze rastežu kožu, što omogućava koristan efekat pri fibriznoj vrsti celulita.

Prilikom vakuum terapije, aktivira se periferni krvotok, poboljšava ishrana kože, mišića, likvidiraju se zastojne pojave u tkivima, pojačava se izbacivanje toksina na površinu kože. Zahvaljujući vakuumu, izaziva se lokalni priliv krvi i limfe u kožu iz dubokih tkiva, što reflektorno deluje na krvne sudove unutrašnjih organa. Koža postaje čvrsta, pojačava se elastičnost mišića, naglo se pojačavaju procesi razmene materija u potkožnim masnim ćelijama. Drenažno limfni efekat masaže smanjuje otoke, što je neophodan uslov za lečenje celulita.

Kozmetički studio Contessa

Pavleka Miškine 18,
Novi Sad, Srbija

Dodatno predlažemo i...