Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Advent u Ljubljani: 300 din i 61€, 1 noćenje sa doručkom i prevozom!

Ljubljana sa fakultativnim obilaskom Bleda i Bohinja

 • Super cena
 • 300 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Advent u Ljubljani
 • 1 noćenje sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Fakultativno Bled i Bohinj

ADVENT U LJUBLJANI 

Sa fakultativnim obilaskom Bleda i Bohinja

Ljubljana je glavni grad Slovenije. 2016. godine je bila proglašena za Zelenu prestonicu u Evropi od strane Evropske Unije. Ljubljana je jedna od najmanjih prestonica u Evropi. Nalazi se u centralnom delu Slovenije, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanica.Grad sa duhom prošlosti, poznat po svojim legendama.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – BEOGRAD - LJUBLJANA - Sastanak putnika u 22:00h, polazak u 22:30h. iz Beograda sa parkinga Sava centra (Savska strana). Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan -LJUBLJANA - U jutarnjim časovima dolazak u Ljubljanu.Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Slobodno vreme za doručak i kafu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje, kako biste osetili božićne čarolije u okićenoj i euforičnoj Ljubljani uz čašu kuvanog vina i miris medenjaka. Noćenje.

3.dan – BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okružen slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije.Povratak u Ljubljanu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju.

4. dan – BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visoko podni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 • Smeštaj u Ljubljani u hotelu B&B LJUBLJANA PARK 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 1 noćenja sa doručkom
  (doručak kontinentalni)
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Agencijske usluge
 • obilazak Ljubljane

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid
 • Individualne troškove putnika.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 40 €
 • Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju
 • Fakultativne izlete:
 • Bled i Bohinj 20€

NAPOMENA ZA ULAZAK U SLOVENIJU
Državljani Srbije ili lica koja imaju boravak u Srbiji mogu da uđu u Sloveniju pod sledećim uslovima : uz posedovanje PCR ili HAGT test, ne stariji od 48 sati • uz dokaz o pozitivnom rezultatu testa PCR koji je stariji od 10 dana, ali ne i od 6 meseci • uz potvrdu lekara da je lice preležalo COVID-19 i od početka simptoma nije prošlo više od 6 meseci • ukoliko prilože potvrdu o vakcinaciji protiv COVID-19 kojom se dokazuje da je od primanja druge doze vakcine proizvođača Biontech/Pfizer proteklo najmanje 7 dana, Moderna, Sputnik V, Johnson&Johnson, Sinovac Biotech, Sinopharm proteklo najmanje 14 dana i AstraZeneca najmanje 21 dan; Od obaveze karantina i posedovanja pomenutih testova, državljani Srbije su izuzeti u sledećim slučajevima: ukoliko se tranzitira kroz Sloveniju i napušta zemlja najkasnije u roku od 12 sati nakon ulaska; ukoliko je reč o osobama sa diplomatskom putnom ispravom; ukoliko je reč o licu koje dnevno ili povremeno prelazi granicu radi angažovanja u oblasti vaspitanja, obrazovanja ili naučnog istraživanja i to potvrđuje odgovarajućim dokazima; ukoliko je reč o licima u sektoru međunarodnog prevoza; ukoliko je reč o licima koja vrši prevoz robe u Sloveniju ili iz Slovenije u privrednom saobraćaju; ukoliko su vlasnici nekretnina ili zakupci zemljišta u pograničnim delovima; ukoliko je reč o licu koje je dovezeno u Sloveniju spasilačkim ili sanitetnim vozilom, kao i pratećoj zdravstvenoj pratnji u tom vozilu; ukoliko su pripadnici služba zaštite i spasavanja, zdravstva, policije, vatrogasaca ili druga lica koja vrše humanitarni prevoz i vraćaju se u roku od 24 sata; ukoliko se granica prelazi iz hitnih razloga vezanih za otklanjanje neposredne opasnosti za zdravlje, život, nekretninu i poslovnih razloga, a vraća se u roku od 12 sati po prelasku granice; ukoliko je pripadnik policije ili službenik državnih organa koji se vraća sa upućivanja na rad u inostranstvu, kao i službenik državnih organa i akreditovani novinar na službenom putu u inostranstvu; ukoliko ima zakazanu zdravstvenu uslugu u Sloveniji i vraća se nazad odmah po obavljenoj usluzi, detetu koje nije navršilo 15 godina i granicu prelazi sa članom uže porodice. Za tranzit kroz Sloveniju neophodno je posedovanje dokaza o omogućenom ulasku u državu u koju se lice uputilo (boravišna dozvola, overeno pozivno pismo, rezervacija hotela i sl.) i nije potrebno posedovanje negativnog PCR testa. Tranzit može trajati maksimalno 12 sati.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Objekat B&B Hotel Ljubljana Park 3*https://www.hotel-bb.com/sl
je smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom. Centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.Udobno opremljene sobe hotela imaju elegantno, ali toplo uređenje, besplatan WiFi i sjajan pogled..Hotel takođe obuhvata moderan bar sa letnjom terasom na otvorenom, gde možete uživati u popodnevnom ili večernjem piću u vrtu. Iz hotela se puža pogled na Ljubljanski stari grad.Doručak je kontinentalni – švedski sto.

ETA TOURS OTP 119/2021 kat A od 13.10.2021.
ETj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 470000049648 od 01.10.2021. do 01.10.2022., osiguravača TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O Beograd. Visina depozita 2000€.
Cenovnik br. 2 od 21.10.2021.
EG-4/2021

Eta Turs

Obilićev venac 18-20, TC City Passage lokal 6.09,
Beograd, Srbija

www.etaturs.rs

Dodatno predlažemo i...