Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 5 tretmana mršavljenja Lipolaserom!

Preoblikovanje tela i uklanjanja masnih naslaga u Anahata centru na Vračaru

  • VREDNOST15,000 din
  • POPUST67%
  • UŠTEDA10010 din
 • 4990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Paket od 5 tretmana lipolaserom
 • Terapija hladnim laserom
 • Neinvazivni i bezbolan tretman
 • Kompletno preoblikovanje tela

Lipolaser

Efikasan tretman za uklanjanje masnih naslaga i mršavljenje

Razvoj tennologije ima primenu u svim sferama, što radikalno menja način života i rada. Kako svi težimo da budemo zadovoljni svojim izgledom (jedan od imperativa savremenog doba) i budemo zdravi, često pribegavamo iscrpljujućim dijetama i vežbama. Nesporno je da pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost, utiču na očuvanje zdravlja i bolji izgled, međutim to često nije dovoljno da bi se oslobodili celulita i viška masnih naslaga.

Kozmetologija se danas ubrzano razvija kako bi zadovoljila želje potrošača, koristeći tehnička dostignuća istovremno, čime korisnicima olakšava i ubrzava dostizanje željenog cilja.

U nizu različitih aparata, u svetu je trenutno hit najnoviji tip lasera-Lipo laser, jer je potpuno neinvazivan i neškodljiv po zdravlje, a obezbeđuje efikasno uklanjanje viška masnoća i oblikovanje tela. Ova metoda je namenjena odrasloj populaciji, kako ženama, tako i muškarcima. Tretmane realizuju kvalifikovani zdravstveni profesionalci.

Ove nove metode sve više zamenjuju invanzivnu hirurgiju, jer savremeni laser deluje spolja, tako da nema neželjenih efekata i komplikacija koje se mogu javiti u invazivnoj hirurgiji Osim što se isključuju komplikacije invazivne hirurgije ovaj laserski sistem radi na principu patentirane i klinički dokazane tehnologije lasera niskog intenziteta.

Način rada neinvazivnog Lipo lasera

Ovo je laser niske frekvencije, odnosno “hladni” laser, što mu je jedna od glavnih prednosti, jer nema oslobađanja toplote na površini i tkivima tela. Metoda je u potpunosti bezbolna. Danas predstavlja zamenu za druge oblike neinvazivne liposukcije, kao i ostalim, postojećim prcedurama, koje su bolne i rizične. Lipo laser omogućava gubitak masnoće, smanjenje obima, preoblikovanje određenih delova tela i lokalizovano smanjenje masnoće.

Terapija hladnim laserom niskog intenziteta dovodi do razlaganja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Laserski zraci omogućavaju membrana privremenu propustljivost-permeabilnost, čime se postiže da rastopljene masti iz ovih ćelija napuštaju ćelijski prostor i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Propustljivost ćelijskih membrana ostaje neoštećena, a njene pore se zatvaraju nakon 2 dana. Masnoću iz međućelijskog prostora telo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku i drugim fiziološkim procesima.
Dejstvom lipo lasera masnoća prirodno napušta telo digestivnim putem, bez ikakvih neželjenih efekata. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana, naročito u obimu abdomena.

Tretman hladnim Lipo laserom

Kao što je rečeno, ovi tretmani su bezbedni, vrlo jednostavni i bezbolni. Jedan tretman traje od 15 do 30 minuta. Dejstvo lasera se izvodi na ciljanoj regiji po izboru. Tretmani se mogu primenjivati na različitim regijama tela (npr. stomak, noge, kukovi, ruke, prema želji klijenta), a ponavljaju se 2-3 puta nedeljno. U zavisnosti od regije i stanja tela preporučuje se od 5 do 10 tretmana, pri čemu između tretmana treba praviti razmake 3 do 5 dana. Tokom tretmana ishrana je individualna, jer zavisi od mnogo faktora i zdravstvenog stanja klijenta. Međutim, veoma važno je unositi dovoljno tečnosti, oko 2 litre obične vode dnevno.  Klijenti opisuju tretman kao opuštajući.

Hifu centar Anahata

Vukice Mitrović 22,
Beograd, Srbija

www.anahata.rs

Dodatno predlažemo i...