Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 5 tretmana mršavljenja LipoLaserom!

Kraljevski paket lipolaserom, limfna drenaža aparatom, tretman zatezanja i preoblikovanja tela aparatom Corpo

  • VREDNOST10,000 din
  • POPUST81%
  • UŠTEDA8100 din
 • 1900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Kraljevsko mršavljenje
 • Tretman lipolaserom regije po izboru
 • Limfna drenaža aparatom
 • Tretman zatezanja i preoblikovanja tela aparatom Corpo

Naše telo je kao crtež, uvek nešto možete dodati da bude bolji i lepši. Zato je bitno da se uvek trudimo da mu obezbedimo dovoljno nege i posvećenosti, vremena i pažnje. To je, osim znanja, jedina sigurna investicija, jer naše telo će nam uvek uzvratiti dobrim osećajem i zdravljem!

LipoLaser - Laserski tretman, prvi neinvanzivni tretman oblikovanja tela i efikasnog uklanjanja viška masnoće, zatezanja kože i detoksikaciju organizma.

Tretmanom se postiže:

 • Glatka i zategnuta koža
 • Umanjuju se i preoblikuju masne naslage
 • Sprečava se pojava celulita
 • Poboljšava elastičnost kože

Radi se o tretmanu kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserskog zraka. U područje koje se želi tretirati stavljaju se ploče sa lipo laserom koje se lagano zagrejavaju tj.budu malo tople( jer je to hladni laser), odnosno otapaju vezivne potkožne membrane i opne masnih ćelija .Ovo je neobično važno u slučajevima tvrdokornog celulita, kao i u slučajevima korekcije neravnina .Uz navedeno u potkožnom se tkivu na taj naćin delovanjem laserskog zraka stimuliše i stvara kolagena i elastina ( biostimulacija tkiva )

Nakon tretmana koža izgleda glatkije, nema neravnina kao valova. S obzirom da se radi o hladnom diodnom laseru tretirati se mogu i osobe koje imaju problema s kapilarama i venama.

Koliko tretmana je potrebno?

Potrebno je oko 7-10 tretmana je po tretiranoj regiji (stomak,unutrašnja i spoljna strana biine,gluteus,nadlaktice,podlaktice,podbradak,lice,stomak leđa...), a tretmani se mogu raditi sa razmacima od samo 2 dana. 
Obavezan unos 2l vode tokom tretmana.

Tretman lipo laserom 
niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod uticajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i posle 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti iz međućelijskog prostora telo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem .

Lipo laser, neinvazivni tretman koristi dve različite talasne dužine laserske energije kako bi efikasno ekonturisao delove tela sa opuštenom kožom i lokalizovanim masnim naslagama.

Lipo Laser tretman se sastoji iz dve faze.

 1. Prva faza omogućuje zatezanje dubljih slojeva vezivnog tkiva i umanjenje masnih naslaga uz pomoć dugih pulseva. Energija lasera zagreva dubinska tkiva i slojeve masti kako bi simultano stimulisao bolizam masnih ćelija i zatezanje kolagenih vlakana. Druga faza tretmana se fokusira na zatezanju površnijih slojeva kože uz pomoć kratkih pulseva laserske energije. Toplota lasera istovremeno zateže kolagena vlakna i stimuliše produkciju novih.
 2. Druga faza efikasno zateže, vrši lifting kože i povećava njenu elastičnost, vraćajući joj mladalački izgled.                            

Estetic centar S Auriege nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi sve vrste usluga za negu tela i lica, među kojima su najsavremeniji tretmani za oblikovanje linije i usluge trajne šminke. Vešto, profesionalno i uvek raspoloženo osoblje salona, potrudiće se da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Uživajte u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi a pri tom i u tretmanu trajne šminke, čijim ćete rezultatom biti sigurno za

Vip Beauty Centar Bežanija

Danila Lekića Španca 9,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...