Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Lash lift i keratin trepavica!

Lash lifting (podizanje) trepavica i keratin sa farbanjem trepavica

  • Super cena
  • 990 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 14

  • Lash lift - podizanje trepavica
  • Keratin sa farbanjem trepavica
  • Podiže trepavice, daje volumen 
  • Otporna na vodu i vlagu

Lash Lift & Keratin tretman podizanja trepavica produbljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih.
 
Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvek u potrazi za savršenom maskarom i boljim uvijačem, pa se na kraju ipak odlučuju ugraditi veštačke trepavice. Ukoliko se želite svakog jutra buditi s lepim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, Lash Lift & Keratin tretman je odličan izbor, a oči će izgledati prirodno i otvoreno.
 
Lash lift ili podizanje trepavica podrazumeva uvijanje trepavica i ujedno njihovo farbanje. Lash lift je odlična stvar i za žene koje imaju svetle trepavice jer se one tokom tretmana boje te se time ističu i dobijaju na izražajnosti. Ovaj tretman je potpuno bezbolan i bezbedan, produbljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih. Doprinosi volumenu Vaših prirodnih trepavica.
 
Na početku tretmana trepavice se prvo očiste od nečistoće i šminke. Na gornji kapak lepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore. Na trepavice se nanosi keratin uz pomoć kojeg one postaju duže, tamnije i gušće. Rezultati su vidljivi odmah.
 
Lash lift je potpuno zdravstveno bezbedan tretman koji naglašava vašu prirodnu lepotu. Tretman je namenjen za sve dame koje ne žele ekstenzije, koje imaju ravne prirodne trepavice, ženama koje su skinule ekstenzije i žele oporaviti trepavice od korena, koje imaju spušten kapak. Tretman doprinosi podizanju trepavica i dobija se efekat poboljšanog volumena i hrani dlaku keratinom. Keratin predstavlja protein koji služi kao zaštita epitelnih ćelija koje se oštećuju putem stresa i eksternih faktora. On predstavlja glavnu komponentu dlake.

Tretman traje oko sat vremena, potpuno je bezbolan i prijatan za klijenta, a efekat traje od 6 do 8 nedelja, a zavisi od rasta trepavica. Oči možete regularno umivati, šminkati po želji i nanositi maskaru.

Beauty Spot 68

Doža Đerđa 30,
Novi Sad, Srbija

Dodatno predlažemo i...