Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultra Slim anticelulit paket!

Lasersko uklanjanje celulita i vakum masaža+ krioterapija

  • VREDNOST7,000 din
  • POPUST71%
  • UŠTEDA5000 din
 • 2000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Ultra Slim anticelulit paket!
 • Lasersko uklanjanje celulita
 • Vakum masaža+ krioterapija
 • Lepo i zategnuto telo

Estetski ideal današnje savremene žene doprineo je da su pristupi rešavanja problema celulita u intenzivnom razvoju. Triactive laser dermologija je rezultat nove tehnologije zasnovane na istovremenom dejstvu lasera, vakuum masaže i hladjenja. Cilj tretmana je sistemsko poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže, čime se naslage celulita uklanjaju. Ovo je jedan od najboljih programa za lečenje celulita, I topljenje masnih naslaga.

 U ovom tretmanu udruženo deluju laser, vakuum masaža i krioterapija, međusobno se dopunjujući. Sinergijski rade na ubrzanju metabolizma, tj. sagorevanja masnoće u ćelijama, stvaranju kolagena i jačanju vezivnog tkiva, podstiču cirkulaciju i izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, te se tako uspešno rešava celulit i opuštena koža.
 

LASER
Laser direktno aktivira sagorevanje u masnim ćelijama i pražnjenje depoa vezane vode sa toksinima, a aktivira regenerativne procese u tkivima. Takođe stimuliše cirkulaciju kao i sintezu elastičnih i kolagenih vlakana

6 laserskih dioda talasne dužine 808nm ukupne snage 6W stimuliše cirkulaciju, stvara nove krvne sudove, deluje antizapaljenski, uklanja toksine i stimuliše sintezu elastičnih i kolagenih vlakana.

VAKUUM MASAŽA
Vakuum masaža pojačava cirkulaciju i limfnu drenažu, vrši preoblikovanje masnih naslaga, uklanja štetne materije, jača tonus i elastičnost kože, postiže lifting efekat i brzo smanjuje izgled pomorandžine kore. Vakum masaža nije previše intenzivna pa je tretman pogodan i za osobe sa osetljivom kapilarnom mrežom. Pozitivno deluje na ubrzanje cirkulacije i limfe pa samim tim na izbacivanje toksina iz  tkiva, jača tonus kože. Posle tretiranja laserom i vakuumom koža postaje odmah zategnutija što daje lifting efekat na svakom santimetru tela (unutrašnja strana nadlaktica i butina, stomak, leđa…pa čak popravlja i stanje kod strija).

KRIOTERAPIJA

Lokalizovani sistem rashlađivanja kože  smanjuje bolnu osetljivost i uklanja višak tečenosti u tkivima, čime se smanjuje oticanje nogu. Efekat revitalizacije kože, gde je koža glatka, čvršća i zategnutija, vidi se već nakon prvog tretmana. Oblikovanje tela lifting efektom, podizanje zadnjice i zatezanje stomaka, naročito je vidljivo nakon mršavljenja i porođaja. Koža je podmlađena sa jasnom razlikom tretiranih i netretiranih područja. Oticanje se smanjuje i eliminiše, te daje osećaj lakoće u nogama. Krioterapija  pomaže da se otklone otoci i edematozni celulit, a kod težih slučajeva smanjuje bol i osetljivost kože. Takođe dovodi do jačanja zidova krvnih sudova.

Udruženim delovanjem ove tri metode dolazi do vidljivog smanjenja celulita, zatezanja kože i uklanjanja zaostale limfe, što daje osećaj lakoće neposredno nakon tretmana

Osim vidnog smanjenja svih vidova celulita, kao rezultat se dobija podmlađeno i reoblikovano telo (zadnjica podignuta do 2 cm), a opuštena koža se zategne i brzo prolepša, posebno kod osoba između 30 i 50 godina gde rezultati znaju biti – senzacionalni!

Ukupno, posle tretmana debljina sloja celulita i “narandžina kora” na površini bitno su manji, kako na bokovima, tako i na stomaku, oko kolena i na rukama.

NAPOMENA: ovo je izvanredan tretman za PRE i POSLE hirurških intervencija, jer povećava i ubrzava krajnje rezultate. Preporučuje se i nakon većeg gubitka kilograma kao i u postperativnom period nakon hirurskih intervencija gde se nakuplja dosta otoka.

Tretman traje oko 30 min,zavisno od regije koja se tretira i nema perioda oporavka.

Broj tretmana zavisi od stanja pacijenta,obicno 2-3 tretmana nedeljno do dobijanja zeljenih rezultata.Odrzavanje rezultata 1-2 puta mesecno.

U ordinaciji Leona life, anti aging tretmane izvodi sertifikovani lekar estetske medicine,koji preporucuje nakon pregleda pored ovog tretmana da li je neophodno raditi anticelulit mezoterapiju,lipolizu ili neki drugi tretman,,dobijate plan ishrane i savet o suplementaciji.

Vreme je da mislite o svom telu.Ostanite lepe i vitke!

Ordinacija Leona life

Gandijeva 3, lokal 11,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...