Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompletna laboratorijska analiza krvi, urina i hormona štitne žlezde!

Kompletna krvna slika, sedimentacija, glukoza, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi uz određivanje indeksa ateroskleroze, celokupni pregled urina i hormona štitne žlezde za 1.880 din

  • Super cena
  • 1880 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 23

  • Kompletna analiza krvi i urina
  • Hormoni štitne žlezde (FT4 i TSH)
  • 5 lokacija - Vračar, Zvezdara, Voždovac, Stara Pazova, Ćuprija
  • Obavezna najava unapred

Kompletna krvna slika (eritrociti, leukociti, hemoglobin, hematokrit, trombociti, MCV, MCH, MCHC), sedimentacija, glukoza, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi uz odredjivanje indeksa ateroskleroze, celokupni pregled urina (proteini, glukoza, hemoglobin, bilirubin, nitriti, eritrociti, leukociti, bakterije, cilindri, epitelne ćelije) i hormona štitne žlezde (fT4 i TSH)
 
Redovni laboratorijski pregledi krvi i urina su neophodni u kontroli zdravlja svake osobe. Njima se utvrđuje rad svih vitalnih organa čoveka. Uloga jetre u organizmu čoveka je od izuzetnog značaja. U dijagnostičke svrhe kao i za procenu jetrenih funkcija i stanja jetre u svakodnevnoj praksi na prvom mestu je određivanje laboratorijskih parametara: specifičnih jetrinih enzima (transferaze AST i ALT),  bilirubina, kao i masnoća u krvi (lipidogram).
Ateroskleroza se opisuje kao degenerativno oboljenje kod koga dolazi do nagomilavanja masnih naslaga na zidovima arterija koje mogu ograničiti protok krvi. Aterosklerozа se rаzvijа postepeno. Blаgi oblici аteroskleroze obično ne daju nikаkve simptome. 
Brojne studije koje su sprovedene u svetu su utvrdile faktore rizika za nastanak i razvoj ateroskleroze. Najčešći su hiperlipidemija, povišen krvni pritisak, šećerna bolest, konzumiranje cigareta. Iako se o aterosklerozi puno zna, njene posledice – koronarna srčana bolest, infarkt  miokarda i cerebrovaskularne bolesti –  kod nas još uvek predstavljaju vodeći uzrok smrtnosti. 
Određivanje indeksa ateroskleroze pomaže u otkrivanju rizika za razvoj koronarne bolesti.
Pojačano ili smanjeno lučenje hormona štitaste žlezde odražava se na rad srca, metabolizam, nervni sistem, a kod žena i na reproduktivnu sposobnost. Da sa žlezdom nešto nije u redu, ustanovljava se pregledom krvi i utvrđivanjem nivoa hormona.
Mislite na svoje zdravlje i odradite potrebne analize u Laboratoriji Paster gde će Vas dočekati stručno i ljubazno osoblje.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Paster

Sokolska 13,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...