Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kvantna analiza tela!

Kompletna magnetno kvantna analiza organizma

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA2010 din
 • 1990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tela)
 • Analiza stanja organizma sa 34 parametra
 • Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja
 • Kvantni pregled stanja celog organizma

 

Kvantni pregled stanja celog organizma!

Ovaj jednostavan pregled sa puno sigurnosti može utvrditi stanje celog tela za samo nekoliko minuta! Kvantna analiza je dijagnostika budućnosti.

Šta sve možemo utvrditi ovim pregledom?

Stanje kardiovaskularnog sistema, disajne organe, digestivnog trakta, urinarnog trakta, stanje hormona, endokrine žlezde, stanje nervnog sistema, stanje kože, nivoe vitamina u telu, nivo aminokiselina, minerala i oligoelemenata, snabdevenost tkiva kiseonikom, vodom, holesterol, masnoce i secer u krvi...kao i jos mnogo toga. Nakon završenog pregleda dobijate detaljan izvestaj sa predlozima za korekciju ishrane i izvestaj stanja organizma sa čak 35 tabela za svaki sistem organa.

Da li je pregled bezbedan?

Potpuno bezbedan i bezbolan! Može se raditi čak i na deci od 16 godine života, trudnicama, osobama sa implatima i slično

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...