Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pet kurseva za nokte po ceni jednog! Sertifikat na kraju kursa!

Kurs manikira, nadogradnje, izlivanja, korekcije noktiju i šaranje po noktima

  • VREDNOST30,000 din
  • POPUST87%
  • UŠTEDA26010 din
 • 3990 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 6

 • 5 kurseva za nokte
 • Manikir, nadogradnja, izlivanje, korekcija noktiju i ukrašavanje
 • Na kraju kursa dobija se sertifikat
 • Teorijski i praktični deo, 7 dana

Osnovna zamisao ovog kursa je da uz stručna uputstva zaposlenih u salonu polaznici obuke budu upućeni u osnove rada, zanimanja, tehnike i veštine izlivanja, nadogradnje, ojačavanja noktiju kao i sve vrste manikira. Praktično znanje je najcenjenije pa Vam je zbog toga omogućen rad na modelima. Na kraju, osim znanja i iskustva koje stičete, dobijate i sertifikat da ste pohađali ovaj kurs.

Obuka traje 7 dana po 5 sati dnevno. Pridružite se njihovom timu koji uspešno posluje više od decenije!
 
Kurs za: izlivanje, nadogradnju, manikir (tehnika nege i oporavka slabih i oštećenih noktiju), korekciju i ukrašavanje noktiju. Materijali i alati su obezbeđeni polaznicima u sklopu obuke. Kurs obuhvata teorijski i praktični deo i podrazumeva: upoznavanje sa materijalom i tipsama, pravilnu obradu nokatne ploče, pravilnu pripremu i aplikaciju tipsi, pravilno nanošenje gela i izlvačenje frenča, aplikaciju slicica i ukrasa, korekciju tipsi, korekciju nokta.
 
Nakon završenog kursa dobija se sertifikat. Kurs traje 7 dana (po par sati), dolazak je po individulanom dogovoru, a održava se na adresi: Danila Lekića Španca 9, Novi Beograd.

VIP BEAUTY CENTAR nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi sve vrste usluga za negu tela i lica, među kojima su najsavremeniji tretmani za oblikovanje linije i usluge trajne šminke. Vešto, profesionalno i uvek raspoloženo osoblje salona, potrudiće se da izađe u susret svim Vašim zahtevima.

Uživajte u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi a pri tom i u tretmanu trajne šminke, čijim ćete rezultatom biti sigurno zadovoljni.

Stručni tim Vip Beauty centra Vas ocekuje!

Zasto bas mi?

Politika poslovanja firme  Vip Beauty centra jeste da pružimo kvalitetne usluge, ali po pristupačnim cenama. Mi garantujemo za kvalitet naših usluga!

Posetite nas i osetite dodir magije!

Vip Beauty Centar Bežanija

Danila Lekića Španca 9,
Beograd, Srbija

esteticsauriege.com/

Dodatno predlažemo i...