Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Intezivni kursevi nemačkog jezika u trajanju od 5 nedelja!

Naučite ili poboljšajte znanje nemačkog jezika za 3.690 din

  • VREDNOST12,000 din
  • POPUST69%
  • UŠTEDA8310 din
 • 3690 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 28

 • Intenzivni kurs nemačkog jezika
 • Grupe od 5 do 8 polaznika
 • 36 časova, 5 nedelja
 • Početak kurseva: 16. i 17. januara

O važnosti znanja jezika u modernom društvu suvišno je pričati. Iskoristite ovu odličnu ponudu Centra za edukaciju “Eduko konsalting” i naučite jedan od najvažnijih svetskih jezika. U prijatnoj atmosferi, sa iskusnim profesorima i inovativnim metodama učenja, na lak i zanimljiv način savladaćetenemačkii jezik.

Program kurseva je kombinacija najboljih svetskih metoda učenja prilagođenih našim specifičnostima. Ova verzija kursa je intenzivna i predavanja se održavaju na svaka dva dana, što daje bolje rezultate u učenju jezika u odnosu na standarne kurseve koji imaju tempo od dva dvočasa nedeljno.

Svi polaznici dobijaju diplomu o položenom testu na kraju kursa. Tim predavača čine iskusni edukatori i profesori sa iskustvom u držanju obuka i kurseva.

O NAMA:

Centar za edukaciju i konsalting “Eduko konsalting” se bavi edukacijom odraslih na savremen način, efikasnom metodom prilagođenom životu i potrebama modernog čoveka. 

Menadžment i predavači u “Eduko konsalting” imaju dugogodišnje iskustvo u edukaciji u poslovnom sektoru, formalnom i neformalnom obrazovanju, nevladinim organizacijama i političkim partijama. To veliko iskustvo dovelo je do razvoja nove metode učenja, koji na lak i zanimljiv način omogućava polaznicima da stiču nova znanja i veštine. 

Sem efikasne i inovativne metode u učenju, specifičnost “Eduko konsalting” se ogleda u tome što svi polaznici naših seminara i kurseva ocenjuju svoje predavače  tokom usmenih i anonimnih pismenih evaluacija i anketa, a rezultate tih anketa i evaluacija menadžment koristi za unapređivanje kvaliteta obrazovnog procesa, kroz konstantnu edukaciju predavača i zadržavanju samo onih najkvalitetnijih.

“EDUKO” METODA UČENJA

Savremena istraživanja o učenju kod odraslih pokazuju da se mnogo bolji efekti učenja postižu u neformalnoj atmosferi, gde odnos između predavača i učesnika nije strogo hladan i poslovan. Takođe, pokazuju da se učeći kroz rad postižu mnogo veći efekti učenja u odnosu na standardne metode zasnovane na klasičnim predavanjima. 

Naša metoda učenja je i zasnovana na tim principima: prijatna i neformalna radna atmosfera, opušten pristup i odnos između predavača i učesnika, konstantna interaktivnost i živi primeri i ključni “trougao” svakog seminara: predavanja iskusnih predavača, prožeta  primerima iz prakse; radionice, kao najvažniji delovi seminara, gde učesnici u malim grupama samostalno rade na rešavanju problema i gde se uz mentorski rad predavača motivišu da koriste prethodno stečena znanja i iskustva; i prezentacije i diskusije o urađenom gde se kroz dobre i loše primere onogo što su učesnici uradili u malim grupama zaukružuje proces obrađivanja određene teme.

Kad teme seminara i kurseva to dozvoljavaju, koristimo i druge tehnike da učenje napravimo zanimljivijim, a rezultate većim, kao što su: simulacije događaja gde učesnike stavljamo u realne situacije u kojima se mogu naći radeći svoj posao; igrice za razmrdavanje ili “razbijanje leda” koje opuštaju i/ili razmrdavaju atmosferu, a po pravilu su i prožete elementima edukacije; rad u prirodi, u nekom parku na primer, se uvek pokaže veoma zanimljivim; zatim metoda “role play” gde učesnici glumeći određene uloge, dobijaju mogućnost da na zanimljiv način određene situacije sagledavaju iz različitih uglova; studije slučaja, analize događaja, , kao i druge slične metode i tehnike koje za cilj imaju lakše i kvalitetnije učenje.

Eduko konsalting d.o.o.

Kneza Miloša 19, I sprat,
Beograd, Srbija

fb.com/Eduko.konsalting/

Dodatno predlažemo i...