Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kurs Web Dizajna!

Naučite HTML 5 i CSS 3 i postanite web dizajner!

  • VREDNOST18,600 din
  • POPUST65%
  • UŠTEDA12160 din
 • 6440 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Postanite Web Designer
 • Fond od 30 časova
 • Obuka na platformama HTML 5, CSS 3
 • Sertifikat

Obrazujte se na pravi način!

Centar Wizard Vam nudi da kroz ovaj kurs naučite da uspešno kreirate Web sajt!

Web dizajn - HTML 5 i CSS 3

Sa jačanjem informacionih tehnologija razvio se veliki broj profesija koje do pre nekoliko godina nisu ni postojale. Web dizajner je jedno od tih zanimanja za koje broj radnih mesta raste iz dana u dan.

Web dizajneri imaju velike mogućnosti za zapošljavanje. Svaka privatna kompanija traži kvalitetnog dizajnera, sve državne institucija imaju svoje web stranice, a web dizajneri mogu i sami da pokrenu svoj biznis i da rade za različite klijente.

Kurs obuhvata načine izrade i postavljanja web prezentacija, uz rad sa konkretnim alatima za kreiranje prezentacija kao sto su: Notepad++, Photoshop, HTML 5, CSS 3.

Polaznici će naučiti da kreiraju web stranicu, kao i da stilizuju elemente stranice uz pomoć stilova. Moći će da prilagode prikaz stranice za različite tipove uređaja kao i da nauče kako da postave svoju prezentaciju na server.

Takođe kurs daje osnovu za kasniji dalji razvoj i učenje Internet programiranja i tehnologija, kao što su PHP, MySQL, JavaScript i dr.

Grupe su male, od 4-7 polaznika tako da predavač ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predviđeno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa a početak obuke je 20.08.2017.

U cenu kurs uračunata je obuka, skripta, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Centar "Wizard"

Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva "Wizard" osnovan je 10.avgusta 2010. godine. Centar Wizard je ustanova koja je otvorena sa ciljem da ponudi veštine koje su neophodne i potrebne u današnje vreme. Mnogo je kurseva u našoj ponudi a na vama je da izaberete koji kurs Vam je neophodan. Pored kurseva za rad na računaru, centar Wizard nudi i kurseve za knjigovođe kao i kurseve stranih jezika. U ponudi se nalaze razni kursevi kako za početnike tako i za one koji imaju već neko znanje i žele da ga usavrše. Kursevi se mogu pohađati po principu grupne ili individualne nastave.

Nalazimo se u samom centru Beograda u Ulici Cara Dušana 74/II, Dorćol, preko puta I Beogradske gimnazije.

Škola računara i stranih jezika - Wizard

Cara Dušana 74,
Beograd, Srbija

www.skolawizard.rs

Dodatno predlažemo i...