Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Krakov, Nova godina: 690 din i 107€, 3 noćenja i autobuski prevoz!

Novogodišnje putovanje u Poljsku za 690 din i 107€

  • Super cena
  • 690 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 28

29.12.2019    1

  • Krakov, najveći grad Poljske
  • Tri noćenja sa doručkom
  • Autobuski prevoz
  • Novogodišnje putovanje

Krakov je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj. To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara u Evropi. Nalazi se na obalama reke Visle. Krakov, kao i uopšte ovaj deo Poljske, smatra se srcem cele zemlje zato što obiluje bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Vavelom podseća na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva. Krakov je prvi grad u svetu čiji je istorijski centar stavljen na UNESCO – vu listu svetske baštine. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Velička, kao i ozloglašeni  koncentracioni logor Auschwitz.

Bilo zbog brojnih legendi koje se vezuju za ovaj grad ili zbog njegovog šarma i lepote, tek Krakov s pravom nazivaju magičnim gradom starog kontinenta. 

Dakle, spakujte vaše kofere, jer vas ovaj šarmantni grad očekuje! 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan 29.12.2019  NIŠ/BEOGRAD/NOVI SAD
Polazak autobusa iz Niša -  parking kod Tempa u 13:00h, vožnja do Beograda i polazak sa dogovorenog mesta   u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme i mesto polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 18.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.
2. Dan 30.12.2019 KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada pesice (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV veka. Šetnja Glavnim trgom (jednim od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu- poznatom poljskom pesniku i gotička Crkva Sv. Marije, Florianska ulica. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Krakowska (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Noćenje.
3. Dan 31.12.2019 KRAKOV-VELIČKA
Doručak. Fakultativno: poseta rudniku soli Velička. Da li ste znali da se ispod tla Poljske krije čitavo podzemno carstvo od soli? Upoznajte tajanstvene dubine rudnika soli Veličke – neobičan podzemni slani grad, čudesan svet slanih jezera, pećina, prostorija i hodnika, kapela i još mnoga čudesa koje su stvarale generacije rudara zaposlene u najstarijem rudniku soli u Evropi. Posebno putovanje kroz rudnik počinje na 64 m a završava se na 135 m ispod nivoa zemlje uz mnogobrojne atrakcije poput slušanja Šopenove muzike, scenskih efekata,  i drugih iznenađenja koje čekaju samo na Vas. Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Priprema za proslavu Nove Godine. Fakultativno: odlazak na proslavu u neki od Krakovskih klubova. SREĆNA NOVA GODINA ! Noćenje. 
4. Dan 01.01.2020 KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme za odmor od lude novogodišnje noći, istraživanje Krakova u sopstvenoj režiji. Predlažemo obilazak Kažimierža – istorijske jevrejske čevtrti koju karakteriše posebna atmosfera – popločane ulice, jevrejska arhitektura, sinagoge, galerije, jevrejski restorani, lokalne pivnice i predstavlja mešavinu istorijskog i savremenog, četvrti u kojoj možete istovremeno osetiti autentični duh jednog naroda i vremena i pravi boemski duh Krakova. Noćenje.
5. Dan 02.01.2020 KRAKOV-AUŠVIC BIRKENAU 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativno: odlazak do Aušvica -Birkenau i obilazak jednog od najznačajnijih i najtragičnijih simbola svetske istorije, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke (današnji spomenmuzej pod zaštitom UNESCO-a), mesto najvećeg masovnog ubistva u istoriji čovečanstva koje nosi ožiljak tamne strane ljudskog bića. Najsnažniji, najupečatljiviji i jedinsveni doživljaj koji budi mešavinu najrazličitijih osećanja od kojih ćete istovremeno biti i iznenađeni i produhovljeni i zbog čega ćete i drugima preporučiti obilazak ovog nesvakidašnjeg memorijalnog kompleksa. Jedinstvena istorijska priča koju  je nemoguće prepričati, pođite sa nama, čujte i doživite ! Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Oko 18.00h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu,Beogradu i Nišu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora .
6. Dan 03.01.2020 NOVI SAD/BEOGRAD/NIš 
Dolazak u  Novi Sad / Beograd/ Nis u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

ARANŽMAN OBUHVATA:

- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
- 3 noćenja sa doručkom u Krakovu u hotelu*/hostelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
- obilaske prema programu (Krakov)
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- individualne troškove
- medjunarodno putno osiguranje ( 1 eur dnevno  )
- ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI:

- Aušvic i Birkenau - 25 €
- Rudnik soli Velička -35 €

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom: 

HOTEL IBIS BUDGET KRAKOW BRONOWICE * www.ibisbudget.com 

HOSTEL KRAKOWIAK http://www.ach.krakow.pl/krakowiak,eng

Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet  a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

Aqua Travel

Čumićevo sokače lok.138,
Beograd, Srbija

www.aquatravel.rs

Dodatno predlažemo i...