Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kilogram kanapea iz restorana Čobanov odmor!

Male lepinje sa pršutom, sudžukom, duvan čvarcima, rolovanim prasećim, jagnjećim, jarećim, telećim ili pilećim pečenjem po ceni od 1.190 din

 • Super cena
 • 1190 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Kilogram kanapea
 • 12 vrsta kanapea
 • Male lepinje sa pršutom, sudžukom, duvan čvarcima, rolovanim prasećim, jagnjećim, jarećim, telećim ili pilećim pečenjem
 • Nadev kajmak ili sir
 • Restoran Čobanov odmor

Najpoznatiji beogradski čoban živi na Vračaru. To već sigurno znate i probali ste mnogo toga što on izvadi za užinu iz svoje čobanske torbe sa frulom... Ali danas ima nešto novo za Vas, zato dok on odmara, Vi uživajte u njegovoj užini i pozovite kolege da probaju čobanove specijalitete.

1 kg  tradicionalnih srskih kanapea sa 12 različitih ukusa uz popust od 1.190 din biće savršena kombinacija ukusnih zalogaja i dobre uštede.

Ovi sjajni koktel zalogaji prave se od malih lepinja koje se pune pršutom, sudžukom, duvan čvarcima, rolovanim prasećim, jagnjećim, jarećim, telećim ili pilećim pečenjem. 

Svaka koktel lepinja za osnovni nadev ima domaći kajmak ili sir. Pored kanapea služe se i pite sa sirom, krompirom, prazilukom, proja, proja sa sirom i sa čvarcima. 

Kupovinom kupona dobijate i aranžiranje i dekorisanje ovala i kanapea, i Vama ostaje samo da pozdravite goste! 

Ovi proizvodi dolaze sa srpskih livada i to je preteča današnje brze hrane. Priroda posla stočara zahtevala je pripremanje hrane u formi 'zapakuj i ponesi za livadu'. To je morao biti obrok koji bi im održao snagu celog dana, a bio je lako nosiv, dugotrajan i zdrav. I pošto se čobani nisu vraćali kući pre zalaska sunca, ručali bi u prirodi ukusnu pršutu sa lepinjom premazanu kajmakom i obogaćenom pretopom. 

Čobanov odmor

Vojvode Šupljikca 34,
Beograd, Srbija

www.cobanovodmor.com

Dodatno predlažemo i...