Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Keratinski tretman kose!

Ne dozvolite da vaša kosa izgleda zapušteno i iskrzalo

  • VREDNOST12,000 din
  • POPUST71%
  • UŠTEDA8500 din
 • 3500 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Keratinski tretman kose
 • Potpuni oporavak kose uz ispravljanje
 • Feniranje
 • Salon Posh na Novom Beogradu

Negovana kosa predstavlja osnovu dobrog izgleda svake žene. Zato je keratin za kosu top proizvod o kome se sve više govori.

Kosa je najjači ženski adut. Gusta, duga i sjajna kosa uvek privlači poglede. No usled zagađenog vazduha, nezdrave ishrane, stresa, štetnih sastojaka u kozmetici, feniranja i farbanja, malo dama može da se pohvali tako gustom, sjajnom i zdravom kosom, a da pri tom ne potroše mnogo vremena i truda da bi tako izgledale. Keratinski tretmani postali su prava senzacija. Zahvaljujući njemu možete reći zbogom suvoj i oštećenoj kosi! Verujem da ste već čule podeljena mišljenja vezane za ovakav tretman . Mi Vam nudimo detaljan uvid u ovaj vid praktične nege .

Šta je keratinski tretnam?
Da li Vam je poznata činjenica da je keratin jedna od vlaknastih struktura proteina u našem organizmu? Prirodni keratin predstavlja protein koji služi kao zaštita epitelnih ćelija koje se oštećuju putem stresa ili spoljašnjih faktora. On predstavlja glavnu komponentu kose, noktiju i kože. Deluje na spoljašnju zaštitu kose ali se isto tako nalazi u samom korenu vlasi. Upravo je on odgovoran za svlinekastu,sjajnu, jaku i gustu kosu koja se ne lomi i puca.

U našoj koži i kosi nalazi nalazi ovaj protein koji ima ulogu zaštite od fizičkih povreda, stresa i drugih činilaca. Međutim, on se godinama troši i polako nestaje iz našeg tela. Razlog toga su različiti hemijski procesi, fizička oštećenja, stres, sunce ili slana voda.

Redovno farbanje kose, ispravljanje i tretiranje različitim agresivnim sredstvima može doprineti gubitku prirodnog keratina u kosi.

Kada dolazi do gubitka prirodnog keratina u kosi, više je nego očigledno da ona izgleda beživotno i da je sklona krzanju i pucanju. Žene najbolje znaju koliko pažnje moraju posvećivati ovakvoj kosi . To svakako može loše uticati na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Čest uzrok ovog problema su i jaki šamponi za kosu koji oštećuju strukturu dlake.

Salon Posh

Surcinski put 21B,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...