Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

3 kavitacije, 3 elektrostimulacije i gratis relax masaža!

Tretmani u borbi protiv suvišnih kilograma i celulita u Estetik centru S Auriege

  • VREDNOST8,000 din
  • POPUST82%
  • UŠTEDA6520 din
 • 1480 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • 3 kavitacije
 • 3 elektrostimulacije
 • Poklon relax masaža eteričnim uljima u trajanju od 30 min
 • Estetic centar S Auriege na Bežaniji

 

Kavitacija

Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje telo bez anestezije, ožiljaka i nelagodnosti. Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana telesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. stomak, bokovi, bedra („jahaće pantalone“), zadnjica, unutrašnja strana kolena, nadlaktice ili stomak kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo obim tela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni talas, koji povećava propustljivost masne ćelije jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije pa masne kiseline i voda prelaze u limfu i urinarni sistem odakle se izlučuju iz organizma. Zbog toga je preporzčljivo da se posle kavitacije uradi i neki drenažni tretman.Tretman se izvodi po regijama, dužina tretmana je od 20 do 40 minuta i rade se urazmaku od 7 do 10 dana. Važno je znati da je tretman prijatan, ultrazvučni talasi nemaju štetno dejstvo na druga okolna tkiva i potpuno je bezbedan. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe zavisno od stanja hormona i količine masne naslage, od toga zavisi broj tretmanna koje je potrebno uraditi, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Tretman je prijatan i bezbolan, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju.

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. Elektrostimulatori funkcionišu tako što preko elektroda postavljenih na telo do mišića dolaze strujni impulsi i izazivaju kontrakciju mišića. Ti električni impulsi, koji nisu neprijatni, dovode mišiće u stanje rada. Za kontrakciju mišića je potrebna energija. Ta energija se dobija iz glikogena i rastvaranjem okolnih masnih naslaga.

Primenom elektrostimulacije mišića se postiže smanjenje obima delova tela za 2 do 3 centimetra u struku, bokovima, natkolenicama… Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela. Dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela.

Estetic centar S Auriege nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi sve vrste usluga za negu tela i lica, među kojima su najsavremeniji tretmani za oblikovanje linije i usluge trajne šminke. Vešto, profesionalno i uvek raspoloženo osoblje salona, potrudiće se da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Uživajte u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi a pri tom i u tretmanu trajne šminke, čijim ćete rezultatom biti sigurno zadovoljni.

Estetik centar S Auriege

Danila Lekića Španca 9,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...