Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kavitacija i body stimulator u salonu Tutti Beauty!

Dupli tretman za topljenje masnih naslaga

  • VREDNOST3,900 din
  • POPUST77%
  • UŠTEDA3000 din
 • 900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Kavitacija i body stimulator
 • Uklanjanje celulita i uklanjanja masnih naslaga
 • Regeneracija i zatezanje opuštene kože
 • Tretman traje do 40  minuta

 

Tuty Beauty je jedinstveni centar za negu lepote koji pruža “anti-aging” terapije i oblikovanje tela putem nehirurških metoda.

Bavite se sportom ne zbog izgleda već tragate za izbalansiranim duhom i telom. Ulepšavate se ne zbog drugih, već zbog svog unutrašnjeg Ja i svog zadovoljstva. Ipak, ponekad Vam je potrebna mala pomoć koja će Vas dovesti do savršenog stanja duha i tela i nagraditi Vaš trud pravim rezultatom.

Danas je tako malo potrebno, samo jedan Kupime kupon.

Kavitacija - Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje telo bez anestezije, ožiljaka i nelagodnosti. Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana telesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. stomak, bokovi, bedra („jahaće pantalone“), zadnjica, unutrašnja strana kolena, nadlaktice ili stomak kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo obim tela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni talas, koji povećava propustljivost masne ćelije jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije pa masne kiseline i voda prelaze u limfu i urinarni sistem odakle se izlučuju iz organizma. Zbog toga je preporzčljivo da se posle kavitacije uradi i neki drenažni tretman.Tretman se izvodi po regijama, dužina tretmana je od 20 do 40 minuta i rade se urazmaku od 7 do 10 dana. Važno je znati da je tretman prijatan, ultrazvučni talasi nemaju štetno dejstvo na druga okolna tkiva i potpuno je bezbedan. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe zavisno od stanja hormona i količine masne naslage, od toga zavisi broj tretmanna koje je potrebno uraditi, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Tretman je prijatan i bezbolan, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju.

Kozmetički salon Tutty Beauty

Takovska 13, Beograd,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...