Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompletan kardiološki skrining!

Kompletan kardiološki pregled

  • Super cena
  • 9990 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 1

  • Pregled specijaliste kardiologije
  • Pulsna oksimetrija, ultrazvuk srca i EKG
  • Kolor dopler krvnih sudova vrata
  • 24h holter EKG-a/krvnog pritiska sa očitavanjem

Kardiovaskularni skrining

Kompletan kardiološki skrining započinje pregledom kardiologa specijaliste. Obavlja se anamneza - razgovor sa pacijentom o tegobama i uvid u istoriju bolesti. Nakon toga se sprovodi auskutacija - pregled rada srca, nrenje pritiska, palpacija, preporuka za dalje lečenje. Nakon toga se obavlja sva potrebna dijagnostika: EKG, pulsna oksimetrija, ultrazvuk srca, kolor dopler krvnih sudova vrata i postavlja se 24h holter EKG-a/krvnog pritiska sa očitavanjem.

Kardiološki skrining se preporučuje svima koji imaju kardiovaskularne probleme, kao i onima koji su prvi put osetili oštre bolove u grudima, onima koji imaju otežano disanje, kretanje i sl. Važno je da se rade preventivni pregledi kako bi se kompletno prekontrolisalo zdravstveno stanje. Srce je organ koji radi svake sekunde našeg života i potrebno je da brinemo o njemu na pravi način. Misli o svom zdravlju na vreme. Iskoristi sjajnu ponudu i rezerviši sada svoj kupon za kardiološki skrining!

Dijagnostički centar Balkan Medic

Dijagnostički centar Balkan Medic je osnovan sa ciljem da pruži najbolju uslugu i dijagnostiku. Nalazi se u srcu Beograda, na Dorćolu. Svakog radnog dana i subote, tu je ljubazno osoblje i stručni tim lekara, spreman da u svakom trenutku najefikasnije odgovori na sve zahteve. U tome pomaže kvalitet medicinskih usluga, znanje i najmodernija oprema gde je partner kompanija Visaris. Nakon dugogodišnje prakse, iskustva, znanja i reputacije stečene u najvećim državnim ustanovama, rešili su da to pretoče u privatnu praksu i svim dosadašnjim korisnicima pruže još kvalitetniju uslugu i negu. Fokusirani su na svakog pacijenta, pre svega ljudski, a zatim i profesionalno.

 

Dijagnostički centar Balkan Medic

Rige od Fere 22,
Beograd, Srbija

balkanmedic.rs

Dodatno predlažemo i...