Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kardiološki pregled sa EKG-om!

Iskoristi sjajnu akciju i prekontroliši svoje zdravlje

  • Super cena
  • 2490 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 3

  • Specijalistički lekarski pregled
  • Kardiološki pregled
  • EKG
  • Dijagnostički centar Balkan Medic

Lekarski pregled obuhvata: razgovor sa pacijentom - anamneza, fizikalni auskulatorni pregled magistralnih krvnih sudova i srca, opšti internistički pregled i auskultaciju pluća, sagledavanje opšteg statusa i merenje pulsa i krvnog pritiska, tumačenje nalaza, dijagnostičkih procedura i ostale medicinske dokumentacije, zatim postavljanje dijagnoze i određivanje terapije.

Ukoliko imaš bolove u grudima, srčane tegobe, lako se umaraš ili teško dišeš, predlažemo da obaviš na vreme kardiološki pregled. Pravovremeno dijagnostikovanje zdravstvenih problema, može da doprinese adekvatnom lečenju i sprečavanju širenja oboljenja.
 
Dijagnostički centar Balkan Medic
Dijagnostički centar Balkan Medic je osnovan sa ciljem da pruži najbolju uslugu i dijagnostiku. Nalazi se u srcu Beograda, na Dorćolu. Svakog radnog dana i subote, tu je ljubazno osoblje i stručni tim lekara, spreman da u svakom trenutku najefikasnije odgovori na sve zahteve. U tome pomaže kvalitet medicinskih usluga, znanje i najmodernija oprema gde je partner kompanija Visaris. Nakon dugogodišnje prakse, iskustva, znanja i reputacije stečene u najvećim državnim ustanovama, rešili su da to pretoče u privatnu praksu i svim dosadašnjim korisnicima pruže još kvalitetniju uslugu i negu. Fokusirani su na svakog pacijenta, pre svega ljudski, a zatim i profesionalno.

Dijagnostički centar Balkan Medic

Rige od Fere 22,
Beograd, Srbija

balkanmedic.rs

Dodatno predlažemo i...