Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Nova Godina, Kapadokija: 700din i 185€, 4 noćenja sa doručkom i prevoz!

Doček Nove godine u Kapadokiji, obilazak Istanbula i Ankare

 • Super cena
 • 700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Kapadokija Nova Godina
 • Istanbul i Ankara
 • 4 noćenja sa doručkom i polupansionom
 • Autobuski prevoz

Kapadokija - područje poznato po reljefnim oblicima formiranim pre desetinu hiljada godina nakon istovremene erupcije dva vulkana (Ercisse i Hasanda). Kapadokija se pominje i u Bibliji. Rani hrišćani su se naselili u toj oblasti da bi slobodno propovedali svoju religiju. Pod jakim uticajem vode i vazduha nastale su ove čudne forme - čuda prirode.

Plan putovanja:

1. DAN – NOVI SAD- BEOGRAD 28.12.2021.
Polazak iz Novog Sada u 10.45 h ,sa Temerinskog puta kod Rode. Polazak iz Beograda u 12.00 časova sa parkinga u blizini Sava Centra.. Vožnja kroz Srbiju. Duž auto puta Beograd- Pirot moguć je ulazak putnika iz okolnih gradova. Kraća pauza kod Niša. Nastavak putovanja do granice. Prelazak državnih granica. Nastavak vožnje kroz Bugarsku i Tursku uz kraće pauze

2. DAN – ANKARA 29.12.2021.
Dolazak u glavni grad Turske . Smeštaj u hotel. Odalzak u obilazag grada uz pratnju vodiča. Nakon pešačke ture slobodno vreme. Fakultativno odlazak do Mauzoleja Ataturka - osnivača savremene Turske. U njemu se nalazi Ataturkov grob – 40 tona težak sarkofag Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN – ANKARA – URGUP 30.12.2021.
Doručak. Napuštanje hotela. Usput ćemo napraviti pauzu na drugom po veličini slanom jezeru u Turskoj - Tuz Goli, dolina Kamila I poseta radionici za izradu keramike Nastavak putovanja ka Kapadokiji, području poznatom po reljefnim oblicima formiranim pre desetinu hiljada godina nakon istovremene erupcije dva vulkana (Ercisse i Hasanda). Kapadokija se pominje i u Bibliji. Rani hrišćani su se naselili u toj oblasti da bi slobodno propovedali svoju religiju. Pod jakim uticajem vode i vazduha nastale su ove čudne forme - čuda prirode Po dolasku u Urgup smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN – URGUP – GOREME - DOLINA DERVE 31.12.2021.
U ranim jutarnjim časovima pre doručka odlazimo na fakultativni let balonima. Sam let traje oko sat vremena. Za mnoge posetioce to je jedan od najlepših doživljaja. Vozimo se kombijem do mesta gde nas čekaju baloni u koje se ukrcavamo i polećemo. Na stotine šarenih balona prekrije nebo iznad ove mistične oblasti.Imaćete priliku da uživate u nestvarnom prizoru Izlaska sunca. Let završavamo sletanjem u neposrednoj blizini ukrcavanja, gde nas čekaju kombiji koji nas vraćaju nazad u grad. Povratak u hotel. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet DOLINA DERVE. Tokom ove prelepe ture upoznaćemo se sa najlepšim predelima Kapadokije, gde ćemo od vodiča dobiti informacije o bogatoj istoriji i jedinstvenim kamenim formacijama. Zatim nastavljamo do doline Zelve gde ćemo posetiti muzej na otvorenom. Moguća poseta fabrici tradicionalne turske grnčarije. Pauza za tradicionalni ručak. Nakon pauze nastavak do doline Monaha i doline Ljubavi poznatoj po čuvenim vilinskim dimnjacima u obliku pečuraka i po stenama u obliku životinja. Slobodno vreme za fotografisanje. Povratak u hotel. Priprema za novogodošnju noć. Večera. Fakultativno odlazak na organizovani doček Nove Godine. Noćenje.

5. DAN – UGRUP- KAYMAKLI - DOLINA IHLAHARA – UCHISAR-UGRUP 01.01.2022.
Doručak. Napuštanje soba Slobodno vreme ili fakultativni izlet “KAYMAKLI - DOLINA IHLAHARA – UCHISAR” . Izlet započinjemo sa obilaskom podzemnog Kaymakli, koji je jedan od najvećih na svetu. U njemu je živelo oko 50.000 stanovnika u 8 različitih nivoa i predstavlja najveći otkopani podzemni grad u Turskoj. Danas je u turističke svrhe otvoreno 4 nivoa. Nakon obilaska nastavljamo putovanje i dolazimo u dolinu Ihlahara i prolazimo dugačkim kanjonom reke Melendiz, koja predstavlja nestvarnu skupinu isklesanih kamenih stena u kojima se nalazi stotinak kućica, ispresecane brojnim rečicama. Dalje nastavljamo do manastira Selime, najvećeg kamenog manastira u Kapadokiji sa velikom pećinskom katedralom i bajkovitim pogledom na okolinu. Na povratku u Uçhisar zaustavljamo se na spektakularnom vidikovcu koji gleda na dolinu golubova. Nastavak putovanja Ugrupa. Slobodno vreme do večernjh časova i nastavka putovanja ka Istanbulu. Noćna vožnja.

6. DAN – ISTANBUL 02.01.2022.
Dolazak u Istanbul u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada iz autobusa. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje AZIJSKOG I EVROPSKOG DELA: Gradskim prevozom, metroom (ispod Bosfora) do poznatog kvarta Kadikoy (Antički Halkedon), obilazak Jermenske crkve, Grčke pravoslavne crkve, zelene pijace, slobodno vreme, povratak brodom na Evropsku stranu do kvarta Karakoy, pešačka tura preko Galata mosta i obilazak Egipatske pijace. Fakulativno odlazak do tržnog centa Venezia. Fakulatativno- Tursko veče na brodu uz krstarenje Bosforom. Noćenje.

7. DAN- ISTANBUL – BEOGRAD 03.01.2022.

Doručak.Napuštanje soba. Fakultativno odlazak na Krstarenje Bosforom - KLASIKA- Sulejmanija (Džamija Sultana Sulejmana Veličanstvenog) + Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata ( prvo dvorište) Polazak u popodnevnim časovima za Srbiju. Noćna vožnja kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju.

8. DAN -BEOGRAD- NOVI SAD

Dolazak na mesto polaska u juaranjim časovima

U cenu aranžmana su uračunati:

 • prevoz turističkim autobusom (AC, dvd)
 • smeštaj u hotelu sa 3*, usluga na 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto) + 2 polupansiona ( doručak+večera)
 • smeštaj u 1/2, 1/3 , sobama
 • stručno vođstvo puta

U cenu aranžmana nisu uračunati:

 • doplatu za 1/1 (jednokrevetnu ) sobu 90 €
 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje 1300 din sa dodatakom koji pokriva Covid19
 • transfer iz Novog Sada minimun 4 osobe 20 € po osobi
 • fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI: 

 • PANORAMA AZIJSKOG I EVROPSKOG DELA: Gradskim prevozom, metroom (ispod Bosfora) do poznatog kvarta Kadikoy (Antički Halkedon), obilazak Jermenske crkve, Grčke pravoslavne crkve, zelene pijace, ... slobodno vreme, povratak brodom na Evropsku stranu do kvarta Karakoy, pešačka tura preko Galata mosta i obilazak Egipatske pijace. Slobodno vreme. Povratak tramvajem do hotela.- 15€ (cena obuhvata prevoz i usluge vodiča)
 • KLASIKA- Sulejmanija (Džamija Sultana Sulejmana Veličanstvenog) + Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata ( prvo dvorište) – 20€
 • Krstarenje Bosforom i Carigradska Patrijaršija – 20€ (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
 • Obilazak Dolmabahče palate- 20€ (cena obuhvata ulaznicu za palatu i usluge vodiča ).
 • Tursko veče na brodu - 35€ ( transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 3 časa, večera, neograničeno piće ( domaće alkoholno i bezalkoholno) i zabavni program sa trbušnim plesačicama)
 • Tržni centar Venezia - 10€ (cena obuhvata prevoz, ulaznicu i usluge vodiča)
 • Noćno krstarenje Bosforom- Obilazak Evropske i Aziske strane, u trajanju oko 1h i 45 min do 2 h uz šolju turskog čaja ili čašu vina, sa pogledom na poznate znamenitosti Istanbula( Dolmabahče palata, Ćiragan palata, Rumeli Hisari tvrdjava (najlepša u Evropi), prelepe vile(jalije) i još dosta toga...) koje se nalaze na obali Bosfora, naravno i prelepe Bosforske mostove. Osetite čar i lepote Bosfora noću- 15€ (cena obuhvata prevoz, 1 piće i usluge vodiča)
 • Taksim i Galata noću- Taksim, mondemsko mesto, glavna pešačka ulica grada Istiklal Caddesi (Ulica nezavisnosti) je „žila kucavica“ ovog grada. Ovo je moderna ulica sa velikim brojem radnji svih svetskih brendova, ali i sa velikom ponudom restorana i kafića. Stari tramvaj prolazi kroz ulicu celom njenom dužinom do trga Taksim na vrhu brda. Istiklal takođe ima neke jedinstvene bočne ulice i male pasaže. Galata kula-(individualna poseta i ulaz) jedna je od najupadljivijih građevina orijentalnog grada na Bosforu i nalazi se u starom delu Istanbula, nekadašnjem Carigradu. Godišnje je posete milioni turista s obzirom na to da je poseta Istanbulu nezamisliva bez odlaska na ovaj toranj sa kog se pruža veličanstven pogled na grad. Potom se spuštamo do Galata mosta. Sa današnjim istorijskim centrom Istanbula, severna strana Zlatnog Roga povezana je Galata mostom, preko koga idu automobili, tramvaj i pešaci. Ispod mosta se nalazi veliki broj poznatih ribljih restorana i kafića sa pogledom na Bosfor i Zlatni rog. Slobodno individualno vreme za šetnju, opuštanje i uživanje. Prva beleška o mostu koji spaja dva dela grada je iz 6. veka, u vreme Cara Justinijana Velikog. Posle 1453. godine u vreme opsade Konstantinopolja, Turci grade pontonski most da bi trupe nesmetano mogle da prelaze zaliv. - 10€ (cena obuhvata prevoz i usluge vodiča)
 • vožnja balonima (100-110€) obavezno prijavljivanje prilikom rezervacije aranžmana
 • izlet DOLINA DERVE 40€
 • izlet UGRUP- KAYMAKLI - DOLINA IHLAHARA – UCHISAR 40€
 • DOČEK NOVE GODINE U RESTORANU 40€

OPIS I LOKACIJA HOTELA U Istanbulu: Hotel 3* (najčešća saradnja sa hotelima-Grand Oral, Grand Emin, Emin, Hivas, Polanin, Vatan Asur, Aspen, Beyoglu, ...) se nalazi u delu grada ,Laleli, Aksaraj, Fatih, Taksim... Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.


Hotel VATAN ASUR- www.vatanasurhotel.com
Hotel GRAND ORAL-www.grandoralhotel.com
Hotel THE CITY PORT-www.thecityporthotel.com
Hotel GRAND ONS-www.grandons.com

Hotel u Ankari 3*- u gradu na liniji gradskog prevoza

Hotel u Ugrupu 3*- u mestu

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 01.09.2021.
Licenca OTP 81/2021, kategorije A 10.09.2021.
Cenovnik br. 1 od 17.11.2021.
NG-009

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...