Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Fotografija na slikarskom kanvas platnu sa blind ramom!

Kanvas slika dimenzije 30x40cm u Copy shop-u

  • Super cena
  • 2200 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 7

  • Fotografija na platnu
  • Kanvas sa blind ramom
  • Dimenzija po izboru
  • Poslati sliku u JPG, PDF, PNG ili PSD formatu

Oplemenite vaš ili dom vaših dragih osoba, poznanika, prijatelja, štampom slike na sliakrskom, kanvas, platnu dimenzije 30 x 40 cm, u blind ramu.

Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje će Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana. Osećaćete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi, kancelariji ili spavaćoj sobi uživajući u svojoj omiljenoj ilustraciji, reprodukciji umetničkog dela ili fotografiji!

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva. Kanvas platno ima specifičnu teksturu koja izuzetno prija ljudskom oku, jer je refleksija svetlosti platna prirodnija i drugačija od refleksije koju pruža papir. Razvoj tehnologije štampača, hemijska tehnologija boja i tonera su doveli do kvalitetnog grafičkog prikaza na kanvas platnu. Kvalitetna štampa na kanvasu, odnosno slikarskom platnu će brzo i vrlo upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umetnost.

Copy Shop će Vam pomoći da na kanvas platnu oživite Vaše uspomene i ne dozvolite da one izblede. Unosimo toplinu u Vaš dom ili radni prostor, a Vama ostaje da uživate u omiljenoj slici, reprodukciji, ilustraciji ili fotografiji.

Potrebno je sliku i kupon poslati na mejl: copyshop.bb@gmail.com u formatu: JPG, PDF, PNG ili PSD, a rok za izradu je 14 radnih dana.

Copy Shop

Požeška 49-51,
Beograd, Srbija

copyshop.rs/rs/stampa-na-canvas-platnu/

Dodatno predlažemo i...