Uštedi do  90%  na najboljim ponudama
Restorani, fitness, spa centri, saloni lepote, kursevi jezika, bioskopi, koncerti, utakmice i još puno toga!

Prvi saznajte gde možete ostvariti popuste na ponude u vašem gradu

Email
Odaberite grad i/ili kategoriju 'Putovanja'

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Japanski manikir u salonu Essence of beauty!

Ulepšajte ruke i podarite im privlačan i negovan izgled za 590 din

  • Super cena
  • 590 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 5

  • Japanski manikir
  • Vekovima korišćena tehnika
  • parafinsko pakovanje ruku GRATIS
  • Essence of beauty

Sve žene sveta imaju svoje specifične rituale kojima neguju svoju lepotu koju prenose tradicionalno generacijama. Japanke i njihova specifična, oduvek različita lepota intrigiraju sve nas... zato danas saznajte kako da od svojih noktiju napravite negovane na japanski način u salonu Essence of beauty.
 
Japanski manikir je vekovima korišćena tehnika prirodne nege noktiju na japanskim dvorovima. Japanski manikir ne samo da izgled noktiju čini perfektnim, već pomaže njihovom rastu, sprečava listanje i lomljenje.
 
Japanski manikir nije običan manikir koji ćete dobiti u bilo kom salonu, reč je tretmanu koji predstavlja pravi ritual nege u kojem se primenjuju prirodni preparati koji sadrže ekstrakte morske trave, bambusa i crvenog čaja. U ovom ritualu nege je ponovno oživljena primena pčelinjeg voska, ekstrakta krastavca i praha bisera koji su se pre koristili u kozmetologiji, a kojim se postiže prirodna zaštita, nega i sjaj. Posebna pažnja je posvećena masaži i primeni esencijalnih ulja jojobe, ružinog drveta, slatke pomorandže i Yilan Yilanga.
 
Primenom Japanskog manikira stvara se prirodni zaštitni film koji se oseća na dodir i visoki sjaj koji se zadržava i do 10 dana. Zbog savršenog spoja prirodnih elemenata koji se primenjuju, posebno se preporučuje za negu noktiju nakon nadogradnje, kada je neophodan intenzivan tretman. Nakon Japanskog manikira ne preporučuje se nanošenje laka u naredna 24 časa, a kod intenzivnih tretmana do vidljivih znakova oporavka.

Essence of Beauty

Bulevar Zorana Đinđića 6/1,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...