Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izrada 50 ili 100 fotografija veličine 10x15cm!

Sačuvajte svoje najlepše uspomene na fotografijama

  • VREDNOST1,600 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA800 din
 • 800 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • 50 ili 100 fotografija 10x15cm
 • Dostava na adresu ili preuzimanje lično za Bg i Ns
 • Poslati slike preko android aplikacije Foto Selma Nis
 • Ili preko sajta online.fotoselma.com

Na pola izbledele fotografije koje godinama nosimo u novčanicima, uramljeni i zauvek sačuvani prvi rođendani unuka na televizorima baka i deka, ispresovane i duboko skrivene fotografije prvih simpatija u sveskama iz biologije. Nedajte svoje uspomene hard diskovima, držite ih uvek blizu srca.

Slike možete doneti na usb-u, cd-u, dvd disku, itd... lično u fotografsku radnju ili možete poslati preko android aplikacije ''Foto Selma Nis'' (skinuti na Google play aplikaciju) ili sa laptop ili desktop računara preko sajta online.fotoselma.com

Link ka android aplikaciji je play.google.com/store/apps/details?id=com.fotoselma.nis

Nakon letovanja I skijanja vratimo se sa mnogo više fotografija nego nekada, ali retko koja od njih ugleda svetlost dana.. Ostanu u folderima naših kompjutera. A rado bismo ih gledali ponovo nakon nekog vremena, kao nekada listajući albume sa fotografijama. 
 
Sačuvajte svoje najlepše uspomene!

Foto Studio Selma svojoj tradiciji sa početka prošlog veka duguje kreativnost kojom i danas uspešno iznenađuju svoje dugogodišnje mušterije. 

Studio se profesionalno bavi FOTO i VIDEO produkcijom specijalizovan za venčanja i druge svečane prilike . Dugogodišnja tradicija i tim iskusnih profesionalaca kao sto su Fotografi , Kamermani , video producenti , profesionalni montažeri … garantuju da će vaše najlepše uspomene zauvek biti sačuvane od zaborava !

Oštro oko, strpljenje najnovija profesionalna oprema koju nasa radnja poseduje garantuje visoki kvalitet krajnjeg materijala koji vi dobijate .

Za nas je svako snimanje ili slikanje jedna nova i drugačija priča, naš cilj je da svakoj fotografiji udahnemo karakter , tako da predstavlja veran obraz naseg dugogodišnjeg profesionalnog rada.

Foto studio Selma je počela sa radom još februara 1979. godine i svih ovih godina trudimo se da našim korisnicima, uz savremene tehnologije i nove trendove koji se pojavljuju na tržištu, pomognemo da svoje uspomene sačuvaju od zaborava… Sa poboljšanjem tehnologije, i asortiman naših usluga se proširio, tako da danas kod nas možete pronaći razne poklončiće: foto šolje, kalendare, priveske, a mozete I zakazati snimanje I slikanje vaseg veselja po najpristupacnijim cenama . Snimanje vrsimo najnovijim dslr video kamerama visoke rezolucije I to do 4K (ultra HD-a) … a isto tako možete izraditi najdraže fotografije i tako ovekovečiti svoje uspomene. Posetite nas da zajedno ovekovečimo Vaše najdraže uspomene

Foto Selma

TC Kalča, lokal C 45,
Niš, Srbija

online.fotoselma.com

Dodatno predlažemo i...