Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Istanbul, Uskrs: 790din i 95€, 3 noćenja sa doručkom i prevoz!

Uskršnje putovanje u Istanbul sa agencijom Lavli Travel

 • Super cena
 • 790 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 9

25.04.2019    1

 • Uskršnje putovanje u Istanbul
 • 3 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Polazak 25.04.

ISTANBUL (nekada: Konstantinopolj, Carigrad) se nalazi na ulazu u Bosforski moreuz, a njegovo istorijsko srce smešteno je oko prirodne luke poznate i kao Zlatni rog. Sa svojih 8.803.468 (11.372.613 sa periferijom) stanovnika, on je najveći grad Turske i jedan od najvećih evropskih gradova. On je danas sedište istoimene oblasti, dok je delu grada poznatom kao Fanar sedište Vaseljenskog patrijarha. Istanbul je grad u kome se susreću mnoge civilizacije čiji su tragovi vidljivi širom grada.

Plan putovanja:

1. Dan - Beograd-Niš

Polazak grupe sa parkinga perko puta Sava Centra  oko 16.00h. Polazak iz Niša kod Tempa. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

2. Dan - Istanbul

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje grada (Galata most, Taksim, Zlatni rog. Silazak na Bosfor, Palata Dolma Bahče, povratak u istorijski deo Istanbula). Smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak u akvarium Florya, u sklopu konpleksa je i tržni centar. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan - Istanbul

Doručak. Slobodno vreme. Fakultativno odlazak na krstarenje Bosforom i obilzak Fener-Vaseljenske Carigradske Patrijaršije  uz pratnju  vodiča. Fakultativni izlet izlet do Dolmabahce palate. Fakultativni izlet do Devojačke kule. Slobodno popodne ili odlazak u tržni centar. Fakultativni odlazak na Tursko veče u restoranu Gar ili Tursko veče na brodu uz krstarenje Bosforom. Noćenje.

4. Dan - Istanbul

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula – Plato Topkapi ( Plava Džamija, Aja Sofija, Dvorac Topkapi). Slobodno vreme. Fakultativno- Tursko veče. Noćenje.

5. Dan - Istanbul-Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izleti: obilazak na Prinčevska ostrva. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

 6. Dan -Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim  satima.

Aranžman obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom-16 do 90 sedišta, na datoj relaciji prema programu (AC, dvd)
 • smeštaj u hotelu 3* , usluga na bazi tri noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
 • smeštaj u 1/2, 1/3 sobama
 • stručno vođstvo puta
 • troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

 • doplatu za 1/1 (jednokrevetnu ) sobu 50€
 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje 700,00 din.
 • fakultativne izlete
  - Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom+ Topkapi palata – 45€ ( cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča)
  - Krstarenje Bosforom i Carigradska Patrijaršija  – 20€ (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
  - Obilazak Dolmabahče palate -25€ (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluge vodiča )
  - Panoramski obilazak grada 10€
  - Tursko veče u restoranu Gar - (cena obuhvata večeru i 2 lokalna pića po izboru, zabavni program uz trbušne plesačice ) 30€
  - Tursko veče na brodu  (cena obuhvata- transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 2 časa, večeru i 2 lokalna pića po izboru, zabavni program uz trbušne plesačice ) 30€
  - Prinčevska ostrva 20€ (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
  - Devojačka kula 10€ (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
  - Avarium Florya - 15€ (cena obuhvata prevoz, ulaznice i usluge vodiča)
  - Paket: obilazak grada + Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi Palata 50€

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel 3* (Metro, Grand Oral, Grand Emin, Emin, Hivas , ...) se nalazi u istorijskom delu grada, Laleli i Aksaraj . Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lavli travel, licenca OTP 10/2013
Cenovnik br. 1 od 22.01.2018.

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...