Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

HydraFacial tretman lica!

Lepa i blistava koža

  • VREDNOST12,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA6010 din
 • 5990 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 5

 • HydraFacial tretman lica
 • Neinvazivni, nehirurški tretmani
 • Vidljivi rezultati nakon jednog tretmana
 • Najprimenjiviji tretman u svetu

Hidra facial tretman regeneracije!

HydraFacial tretmani su neinvazivni, nehirurški tretmani  koji odmah daju rezultate bez ikakvih neugodnosti ili vremena oporavka. Ovi tretmani predstavljaju  apsolutno broj 1 u estetskoj tehnologiji, a ono što ih izdvaja od drugih postupaka obnavljanja kože je sposobnost tretmana da fantasticno hidrira i regenerise kozu.  ne iritirajua kozu i odmah daje rezultate. 

Tri različita HydraFacial tretmana predstavljaju najpopularnije tretmane  na svetu, to su:

Hydrafacial Sijaj

Hydrafacial Lux

Hydrafacial PLATINUM

Svaki od pomenutih protokla je visokoefikasan, a sama razlika je u primeni odredjenih boostera koji se koriste tokom same procedure, kao i to što Delux protokol podrazumeva primenu led terapije uz osnovni protokol, a Platinum uključuje svih 7 faza.

Koji protokol će se primeniti zavisi isključivo od tipa i stanja kože, kao i od želja i potreba samog klijenta i nase preporuke.

Sijaj je ( osnovni) protokol namenjen mladjoj populaciji  u cilju dubinskog čišćenja i hidratacije. Lux i Platinum, obuhvataju svih 7 faza protokola i maksimalnu iskoristivost samog tretmana. Nemenjeni su populaciji starosne dobi od 30 godina uz individualan pristup i razlicitim busterima prema tipu i stanju koze. 

Sta podrazumeva Hidrafacial tretman 

Aparat, kojim se izvode procedure ovog tretmana, podržava 60 patentiranih tehnologija. Najznačajnija je VORTEX tehnologija na kojoj se sve zasniva.

Tretman ima 7 različitih faza:

Limfna masaža: u ovoj fazi vršimo drenažu limfe. Rezultat ove faze je smanjenje otoka i eliminacija toksina, poboljsava se cirkulacija jaca tonus i elasticnost koze.

Hidrodermoabrazija: blagi piling, uklanjanje mrtvih ćelija kože iz epidermisa.

Ultrazvucno ciscenje lica. Rezultat ove faze je temeljno ciscenje koze, cista i sjajna koza bez iritacija.

Mezoterapija bez igle ili miolift tretman  koktelima sa peptidima prema tipu i stanju koze. Rezultat ove faze  stimulacija kolagena, zagladjene bore i fine bore, hidrirana i cvrsca koza.

Kompresor kiseonika. Bogat serum kiseonik i peptid  za momentalnu svezinu i sjaj.

Hladna sonda podmladjuje kozu,skuplja pore i smanjuje osetljivost koze.

fotoTerapija svetlošću: koristeći svetlosnu dinamiku LED osvetljenja, nutritivni elementi prodiru dublje u kožu za najbolje moguće rezultate. 

Protokol 7u1 Platinum Hidrafacual tretman podrazumeva  maksimalno i stoprocentno iskoriscen HydraFacial  tretman, pružajući licu tačno ono što je potrebno, bez potrebe za bilo kakvim drugim sličnim tretmanima. Tretman koji je  jednostavno  za svaku preporuku!

Tretman nije namenjen onkološkim pacijentima, trudnicama, dojiljama, pacijentima sa akutnim zapaljenskim oboljenjima na koži..

Hydrafacial je najprimenjiviji tretman u svetu i apsolutno omiljeni neinvazivni tretman svetskih zvezda. Zbog činjenice da se tretman može uraditi i  u poslednjim trenucima pre nekog važnog dogadjaja i bez potrebe za vremenom oporavka, koristi se i za momentalan efekat svezine, podmladjene i ciste koze .

Radujemo se sto smo u prilici da vam ponudimo ovakav tretman.Tretman se može primenjivati tokom cele godine i ne zahteva vreme za oporavak.

Povremeno i pravilno do sjajnih rezultata

Kozmetološki centar IVA DERMA se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Kapetan Mišina 20, ugao sa ulicom Strahinića Bana. 

Naš stručni tim, u stalnom procesu edukacije i u saradnji sa velikim brojem priznatih profesora i lekara pružiće Vam profesionalne kozmetičke usluge koje se vrše najsavremenijim aparatima i preparatima najpriznatijih svetskih dermatoloških kuća i brendova Aesthetic dermal, Skin tech..

Naš moto je provereno, stručno i pravilno do sjajnih rezultata!

Iva DermA

Kapetan Mišina 20,
Beograd, Srbija

www.ivaderma.com

Dodatno predlažemo i...