Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Beograd: Noćenje za dvoje u sobi sa hidromasažnom tuš kabinom u hotelu MK Star!

Uživajte u dvoje nadomak centra Beograda

  • Super cena
  • 2990 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

22.12.2019    2

Mnogo vas prijatelja pita za savet i preporuku kuda kroz Beograd... treba im provereno dobar i udoban smeštaj, sa uslugama koje podižu njegovu vrednost i sadržajima koji opravdavaju cenu za kvalitet. I zato ste stalno u potrazi za novim idejama kako da ih ugostite... Evo prave preporuke za sve vaše i goste Beograda!

Mk Star Hotel se nalazi na Zrenjaninskom putu, na svega 6km od centra grada, odlikuje nas dobra povezanost sa gradskim javnim prevozom. Samo za goste hotela obezbeđen je parking sa video nadzorom. Recepcija hotela je otvorena 24h, kao i Silver i Gold Loby Bar gde možete uzivati u konzumaciji pića, kompletan hotel raspolaže besplatnim wi-fi internetom a naše ljubazno osoblje vam je na raspolaganju sve vreme tokom boravka u našem hotelu.

Smeštaj:

MK STAR HOTEL ima na raspolaganju 16 komfornih soba ( sobe sa francuskim ležajem i dvokrevetne sobe), kao i 2 ekskluzivna apartmana opremljena samo za Vaše uživanje. Osluškujući Vaše želje, a pre svega, potrebe, u ponudi imamo i jednu grupnu sobu – kapaciteta za 4 osobe. Nalazimo se na samo 7 km od strogog centra Beograda i odlikuje nas dobra povezanost sa gradskim javnim prevozom. Posedujemo i 2 službena vozila, jedan kombi prevoz za doček putnika na aerodromu, autobuskoj i železničkoj stanici, kao i prevoz na sajmove i u organizovani obilazak grada. Sve sobe su sređene po najnovijim standardima, opremljene LCD TV sa kablovskim kanalima, besplatnim WI FI internetom, hidromasažnim  tuš kabinama sa muzikom. Spoljašnji izgled objekta je modernog dizajna u kombinaciji sa lepo uređenom pejzažnom arhitekturom, krasi ga velika fontana u sklupu parka sa rasvetom i klupama  za Vašu relaksaciju.

U sklopu hotela se nalazi i restoran domaće kuhinje, kapaciteta do 350 mesta i predstavlja idealan prostor za organizovanje raznih vrsta svečanosti, venčanja, krštenja, kao i poslovnih ručkova, seminara, koktela i modnih revija.

Terasa MK STAR HOTELA u letnjem periodu pruža pravo uživanje i izdvojenost od gradske gužve. Ovaj prelepi prostor terase može se iskoristiti i za razne vrste proslava tokom letnjeg perioda.

Obezbeđen besplatan parking sa fizičko-tehničkim obezbeđenjem i video nadzorom, za čak 100 parking mesta, za sve naše goste.

Dođite i uverite se! Naš slogan glasi.. Luksuz tako dostupan.. Mk Star

MK Star Hotel

Trstenička 2 (Zrenjaninski put 123),
Beograd, Srbija

www.hotelmkstar.com

Dodatno predlažemo i...