Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo: 1 noćenje sa doručkom i wellnessom za dvoje u hotelu Hills 5*!

Uživajte u centru zelene oaze Sarajeva

  • VREDNOST21,000 din
  • POPUST47%
  • UŠTEDA9800 din
 • 11200 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Jedno noćenje za dvoje sa doručkom
 • Besplatno korišćenje Wellness & Spa centra
 • GRATIS za jedno dete do 6 godina
 • Besplatan ulazak na bazen Termalne Rivijere Ilidža

Savršeni wellness odmor u Sarajevu!

Hotel Hills, Congress & Termal Spa Sarajevo novi je hotel s pet zvezdica smešten u centru zelene oaze Sarajeva, zvane Ilidža, a nalazi se na 2 km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Premium smeštaj i konferencijska dvorana, profesionalna usluga i široki spektar mogućnosti su ono što Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo garantuje.

SMEŠTAJ
Hotel Hills, Congress & Termal spa Sarajevo poseduje 330 komforonih i luksuzno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe opremljene su odabranim detaljima i minibarom. U sobama ćete sigurno pronaći zasluženi odmor i mir, kao i sve što vam je potrebno kako biste vaš boravak pamtili kao najlepšu uspomenu.
 
WELLNESS & SPA ZONA

U hotelu ćete pronaći Termal spa centar, unutrašnje i spoljašnje bazene. Dobro osmišljen prostor sa osnovnim spa sadržajima koji se najčešće i koriste, dobar odabir boja materijala, rasveta, muzika, mirisi, ali pre svega izuzetna usluga i odnos prema klijentu/korisniku ono je što ovaj centar čini drugačijim.

Osnovni sadržaji spa centra hotela su: Finska sauna, Bio sauna, Infracrvena sauna, Hammam, Tuš doživljaja , Rimska soba, Tepidarijumi (relax zona), Masažna staza, Hladna soba i Slana soba.

KINDERLAND- IGRAONICA ZA DECU

U okviru hotela nalazi se i adrenalinski park za decu i odrasle na impresivnih 2.200 m2.

Kinderland je ime dječijeg ostrva prepunog zabave i veselja za sve od 7 meseci do 77 godina, mesto gde dečija avantura počinje.

Sigurno, ovo je najveća igraonica ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regiji koja se prostire na više od 3.000 m2. Spašavanje princeze od gusara i benglaskih tigrova sa omiljenim likovima iz crtića, osvajanje vrha vulkana Vezuva dok lava uništava sve pred sobom, tobogani, trampoline, jedrenje gusarskim brodom i još puno toga možete videti na dečijem ostrvu. Kinderland je zabavna i neodoljiva pustolovina za decu svih uzrasta.

Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland. Pridružite nam se na veličanstvenom putovanju u zadivljujući svet mašte, boja, dečijih osmeha i u jednu sasvim novu avanturu!

U okolini hotela možete naići na:
Supermarket 0,2 km
Vrelo Bosne 3,6 km
Morića han 10 km
Golf klub Golf 10,1 km
Svrzina kuća 10,1 km
Baščaršija 10,2 km
Aerodrom 2 km

Hotel Hills 5*

Butmirska cesta 18,
Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Dodatno predlažemo i...