Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo: 1 noćenje sa doručkom i wellnessom za dvoje u hotelu Hills 5*!

Uživajte u centru zelene oaze Sarajeva

  • VREDNOST21,000 din
  • POPUST47%
  • UŠTEDA9800 din
 • 11200 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 5

 • Jedno noćenje za dvoje sa doručkom
 • Besplatno korišćenje Wellness & Spa centra
 • GRATIS za jedno dete do 6 godina
 • Besplatan ulazak na bazen Termalne Rivijere Ilidža

Savršeni wellness odmor u Sarajevu!

Hotel Hills, Congress & Termal Spa Sarajevo novi je hotel s pet zvezdica smešten u centru zelene oaze Sarajeva, zvane Ilidža, a nalazi se na 2 km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Premium smeštaj i konferencijska dvorana, profesionalna usluga i široki spektar mogućnosti su ono što Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo garantuje.

SMEŠTAJ
Hotel Hills, Congress & Termal spa Sarajevo poseduje 330 komforonih i luksuzno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe opremljene su odabranim detaljima i minibarom. U sobama ćete sigurno pronaći zasluženi odmor i mir, kao i sve što vam je potrebno kako biste vaš boravak pamtili kao najlepšu uspomenu.
 
WELLNESS & SPA ZONA

U hotelu ćete pronaći Termal spa centar, unutrašnje i spoljašnje bazene. Dobro osmišljen prostor sa osnovnim spa sadržajima koji se najčešće i koriste, dobar odabir boja materijala, rasveta, muzika, mirisi, ali pre svega izuzetna usluga i odnos prema klijentu/korisniku ono je što ovaj centar čini drugačijim.

Osnovni sadržaji spa centra hotela su: Finska sauna, Bio sauna, Infracrvena sauna, Hammam, Tuš doživljaja , Rimska soba, Tepidarijumi (relax zona), Masažna staza, Hladna soba i Slana soba.

KINDERLAND- IGRAONICA ZA DECU

U okviru hotela nalazi se i adrenalinski park za decu i odrasle na impresivnih 2.200 m2.

Kinderland je ime dječijeg ostrva prepunog zabave i veselja za sve od 7 meseci do 77 godina, mesto gde dečija avantura počinje.

Sigurno, ovo je najveća igraonica ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regiji koja se prostire na više od 3.000 m2. Spašavanje princeze od gusara i benglaskih tigrova sa omiljenim likovima iz crtića, osvajanje vrha vulkana Vezuva dok lava uništava sve pred sobom, tobogani, trampoline, jedrenje gusarskim brodom i još puno toga možete videti na dečijem ostrvu. Kinderland je zabavna i neodoljiva pustolovina za decu svih uzrasta.

Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland. Pridružite nam se na veličanstvenom putovanju u zadivljujući svet mašte, boja, dečijih osmeha i u jednu sasvim novu avanturu!

U okolini hotela možete naići na:
Supermarket 0,2 km
Vrelo Bosne 3,6 km
Morića han 10 km
Golf klub Golf 10,1 km
Svrzina kuća 10,1 km
Baščaršija 10,2 km
Aerodrom 2 km

Hotel Hills 5*

Butmirska cesta 18,
Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Dodatno predlažemo i...