Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Holter monitoring u poliklinici Balkan Medic!

Holter EKG-a ili holter pritiska

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST45%
  • UŠTEDA1800 din
 • 2200 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 1

 • Holter monitoring
 • Holter EKG-a ili holter pritiska 
 • Pouzdana dijagnostička metoda
 • Poliklinika Balkan Medic

Holter monitoring je vrsta prenosnog uređaja koji je nezamenjiv kod praćenja vrednosti krvnog pritiska i EKG srčane aktivnosti. Pomoću nje se dolazi do dragocenih informacija o zdravlju i funkciji srca. U pitanju je aparat manjih dimenzija koji stručno osoblje postavlja lepeći elektrode na određena mesta vašeg grudnog koša. Postupak je potpuno bezbolan, a samo nošenje ne ometa vaše svakodnevne aktivnovsti osim što vam je onemogućeno kupanje. Praksa je da se nosi najmanje 24h kako bi se pratile navedene vrednosti i tokom aktivnosti i tokom mirovanja u snu, kao i da se u tom periodu vodi dnevnik da i se eventualni skokovi ili padovi povezali sa akcijom u datom trenutku. Ponašate se potpuno uobilčajeno! Nakon isteka navedenog perioda, holter se skida (ne skidate ga sami, već to čini medicinsko osoblje), a rezultate očitava kardiolog koji zatim daje preporuke za dalje lečenje.

Ako imate aritmije, primećujete neobične promene kod sebe u smislu prisutva nesvestica i vrtoglavica, mučnina, ubrzanog ili usporenog rada srca trebalo bi da iskoristie ovu sjajnu priliku koju vam omogućuje Poliklinika Balkan Medic. 
 
Poliklinika Balkan Medic

Poliklinika Balkan Medic je novootvorena zdravstvena ustanova u srcu Beograda, koja pruža medicinske usluge. Poliklinika radi svakog radnog dana i subote, a ljubazno osoblje i stručni tim lekara su spremni da u svakom trenutku najefikasnije odgovore na zahteve pacijenata. Ono što ih izdvaja je kvalitet medicinskih usluga, znanje i najmodernija oprema. Nakon dugogodišnje prakse, iskustva, znanja i reputacije stečene u najvećim državnim ustanovama, rešili su da to pretoče u privatnu praksu i svim dosadašnjim korisnicima pruže još kvalitetniju uslugu i negu. Fokusirani su na svakog pacijenta, pre svega ljudski, a zatim i profesionalno.

Balkan Medic

Solunska 13,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...