Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Holter EKG i holter pritiska u jednom nošenju!

Najsavremenija tehnologija u ordinaciji Dr Baltić

  • Super cena
  • 4100 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 8

  • Najsavremenija tehnologija
  • U istom nošenju i holter EKG-a i krvnog pritiska
  • Bez vođenja dnevnika aktivnosti
  • Veći broj informacija o srčanoj aktivnosti

Najnovije na našem tržištu. Holter pritiska i EKG-a u jednom nošenju. Komotnije za pacijenta, nema vođenja dnevnika, mogućnost poređenja dinamike krvnog pritiska i srčane akcije praćene holterom.

Specijalistička ordinacija dr Baltić je medicinska ustanova koja pokriva sve grane interne medicine. Osnovana 2017 godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

Kako bi to bilo moguće ordinacija dr Baltić je opremljena najsavremenijom opremom, u prijatnom ambijentu. Ističemo da je naša i vaša ordinacija referentna za ultrazvučni aparat najnovije generacije, sa tzv. Singlecristal sondama, koje daju najkvalitetniju sliku i omogućavaju preciznije zahvate.
 
Ordinacija se nalazi u srcu Zemuna, Bežanijskoj ulici br. 5, preko puta pozorišta „Madlenijanum“. 
 
Moto kojim se rukovodimo u pristupu pacijentu je sročio još Hipokrat: „Bitnije je znati kakav čovek ima koju bolest, nego znati koji čovek ima kakvu bolest“ 486p.n.e. 
 
Pristup lečenju i oporavku od bolesti koji smatramo najbitnijim jeste da se svakom pacijentu pristupa na njemu primeren način, a glavni cilj nam je da pružimo svu moguću medicinsku i ljudsku pomoć kao i da stvorimo odnos u kom se svako oseća bezbedno i u sigurnim rukama.

Specijalistička ordinacija Dr Baltić

Bežanijska 5,
Zemun, Srbija

www.drbaltic.rs

Dodatno predlažemo i...