Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Holivudski tretman lica!

Kiseonik tretman - holivudski tretman lica

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST63%
  • UŠTEDA2500 din
 • 1500 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Holivudski tretman lica
 • Piling lica i dve maske
 • Mikrodermoabrazija lica
 • Tretman radiotalasima sa vakuumom

Vratite svojoj koži svež i mladalački izgled lica. Zablistajte u punom sjaju uz Holivudski tretman lica. 

Kako funkcioniše tretman?

Tretman kiseonikom odvija se u nekoliko etapa. Prvo će kozmetičar detaljno očistiti lice kako bi kiseonik mogao da dođe do što dubljih slojeva kože. Vrlo je važna veličina čestice koja se raspršuje, a aparat ima mogućnost raspršivanja na čestice manje od 3 mikrona, kako bi mogle prodreti kroz epidermalni sloj kože.

Uređaj koristi molekularni kiseonik koji se izuzetno pokazao u tretiranju rana jer dovodi do revitalizacije kože nakon oštećenja i povećava dotok hranjivih materija u epidermis. Uz sam tretman (pored posebnih seruma) koristimo profesionalnu Purity kozmetiku tako da će Vaša koža svakako dobiti najbolju moguću hidrataciju i negu. Savetuje se, zavisno od stanja kože, da uradite seriju od jednog do tri tretmana.

Tretman je u vrlo kratkom roku postao obožavan među ženama širom sveta, jer pomaže u detoksikaciji kože od štetnih uticaja iz okoline i dubinski čisti pore, uništavajući bakterije u njima. Istraživanja pokazuju kako povećana koncentracija kiseonika pomaže koži u borbi protiv slobodnih radikala, što pomaže telu da brže odbaci oštećene ćelije kože na površini i tako  umanji akne, ožiljke i pigmentacije na koži. Pod uticajem kiseonika, metabolizam ćelija se znatno ubrzava, pa će vaša koža izgledati sveže i blistavo. Zbog takvih rezultata, tetman lica čistim kiseonikom postao je hit u svetu, a priča se i da ga je Kejt Midlton uradila pre kraljevskog venčanja.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

 

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...