Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Holistička masaža celog tela paket!

Paket od 3 holističke masaže u trajanju od po 60 minuta

  • VREDNOST11,000 din
  • POPUST64%
  • UŠTEDA7000 din
 • 4000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Holistička masaža celog tela paket
 • Paket od 3
 • Masaže u trajanju od po 60  minuta
 • Salona Elin Sary Mary kutak

 

Salon Elin Sary Mary kutak se nalazi u srcu grada, na Vračaru. Kod nas možete da dobijete potpunu negu duha i tela. Vrhunski tretmani lica, pomoć kod bolnih stanja, masaže za opuštanje i vraćanje u ravnotežu, energetske tretmane (rekonektivni i reiki), lični i duhovni razvoj (duboki peat, theta healing itd) kao i depilaciju, nadogradnju trepavica te pomoć u skidanju težine, podizanju tonusa mišića i zatezanja kože(madero,vacu slim i brazilska madero terapija).

Masaža koja prija!

Stres je postao nezaobilazan deo svakodnevnice, ostavlja brojne i ozbiljne posledice. Redovno se suočavamo sa brigama, iscrpljujućim obavezama, kratkim rokovima, stresnim situacijama... Zato su trenuci mira i relaksacije nešto najdragocenije što sebi možemo da priuštimo.

Holistička masaža, u trajanju od 60 minuta, kojom se postiže dubinska relaksacija organizma na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou, radi se u prijatnom i tihom ambijentu, u oazi mira.

Koriste se tehnike koje će dati najbolje efekte u ublažavanju tegoba izazvanih stresom i lošim životnim navikama, eliminacije otrova iz organizma, postizanju relaksacije i boljeg raspoloženja.

Holistička masaža paket

Je namenjena svima koji žele da se suštinski posvete sebi i svojim potrebama, ostavljajući vreme posle masaže za svoj lični rast i razvoj.

Holistička masaža je posebna i izuzetna jer deluje na biće u celini tako što uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom novou. To je masaža kojom možemo umiriti misli i uvesti se u duboku relaksaciju, što nam je svima potrebno da bismo ublažili posledice savremenog života. Holistička masaža je blaga ali njeno dejstvo je snažnije i dublje nego u tradicionalnim masažama, jer deluje na više nivoa.

Radi se kompletno telo, sto podrazumeva cele noge i listove, ledja, ramena, vrat, ruke i sake.

 

Elin Sary Mary kutak

Požarevačka 13,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...