Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Higijenski tretman sa dubinskim čišćenjem lica i serumom prema tipu kože!

Savršeno čisto i zategnuto lice u studiju lepote Mima 2

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST63%
  • UŠTEDA2510 din
 • 1490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 12

 • Higijenski tretman lica
 • Dubinsko čišćenje kože lica
 • Serum prema tipu kože
 • Gratis manuelna masaža lica

Higijenski tretman lica je deo lične higijene koja se podrazumeva minimalno jednom mesečno. Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože i odstranjivanje sebuma (loja) iz kanala lojnih žlezdi. 

Lice je uopšteno izloženo smogu, duvanskom dimu, sunčevim zracima, atmosferskim promenama, sitnim česticima prašine, ostacima šminke itd. Sve ovo nije na prvi pogled vidljivo, ali ostavlja dugoročne tragove na koži. 

Osim lepog i zdravog izgleda efekti redovnih tretmana su i rafinisan ten, čistoća i svežina kože, povećana je efikasnost proizvoda koji se nanose na kožu. Higijenski tretman mogu raditi svi bez obzira na uzrast i tip kože. Kroz ovaj tretman ćete saznati kakvo je stanje vaše kože i kako da se prema njoj ophodite. 

Na kraju tretmana se ultrazvučno aplicira serum prema tipu kože lica.

Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i seruma i daje se preporuka za samostalno negovanje. Trajanje tretmana je do 60 minuta.

Studio lepote Mima 2 se nalazi u Knez Mihajlovoj 47, u samom centru grada. Tim salona pruža kozmetičke usluge za negu lica i tela damama. salon ima aparate za mršavljenje najnovije generacije. Tretmane izvode diplomirani terapeuti sa dugim iskustvom, dok se u samom salonu koristi kozmetika vodećih svetskih proizvođača. 

Svaka naša mušterija odlazi iz salona obasjana osmehom zadovoljstva. Svratite i Vi do nas, i odaberite neki od tretmana koje nudimo, da biste se već sutra osećali zadovoljniji sobom. Ukoliko osećate napetost i teret savremenog života, brinu Vas suvišne naslage na butinama i stomaku, oporavljate se od neke sportske povrede, jedan je odgovor za sva ta pitanja – masaža.

Studio lepote Mima 2

Knez Mihailova 47,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...