Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Higijenski tretman lica!

Tretman čišćenja kože i pročišćavanja pora u Laser centru Triniti

  • Super cena
  • 2500 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 5

  • Higijenski tretman lica
  • Tretman čišćenja kože i pročišćavanja pora
  • Zdrava, čista, hidrirana i sveža sa ujednačenim tenom
  • Laser centar Triniti na Novom Beogradu

Higijenski tretman lica je tretman čišćenja kože i pročišćavanja pora zbog posledica štetnih uticaja okoline kojima smo svakodnevno izloženi. Koža lica je najizloženija spoljašnjim uticajima, tako da ona najviše trpi sve promene koje se dešavaju oko nas, što je čini veoma osetljivom. 
 
Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama. Higijenski tretman lica omogućava nam da naša koža bude zdrava, čista, hidrirana i sveža sa ujednačenim tenom.
 
Higijenskim tretmanom se ne dobija samo dubinski očišćena koža, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što pospešuje  proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama, a poznato je da su oni zaslužni za svežu, hidriranu i zdravu kožu lica.
 
Higijenski tretmani su gotovo svima povremeno potrebni kako bi se održao balans i lep izgled kože i kako bi pore uvek bile čiste. Preporučljivo ga je raditi jednom mesečno, jer je koža svakodnevno izložena štetnim uticajima.

Tretman podrazumeva: piling kože, otvaranje pora, komedoekspresiju, masažu lica vrata i dekoltea, zatim dubinsku ozonizaciju i dezinfekciju, zatim aplikovanje maske koja je prilagođena tipu kože sa ciljem umirivanja kože, i na kraju nanošenje odgovarajuće kreme.
 
Laser centar Triniti postoji od 2009 godine sa ciljem da tretmane na svetski poznatim markama dozvoli da priušte svi kojima su ti tretmani potrebni i na taj način zaborave na depilaciju i brijanje. Nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
 
Pored Najsavremenije Trajne laserske epilacije, pružaju usluge multipolarne laserske kavitacije, multipolarnog liftinga, bipolarnog liftinga kao i laserskog beljenja zuba.

Laser centar Triniti Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 97, blok 21,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...