Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

HiFU tretman (Visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk) podmlađivanja lica!

Najsavremenija metoda podmlađivanja

  • VREDNOST33,000 din
  • POPUST85%
  • UŠTEDA28010 din
 • 4990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Tretman zatezanja Hifu lica 
 • Tretman traje 30 minuta
 • Preporučuje se 1 tretman
 • Za osobe preko 30 godina

 

HiFu tretman lica!

Mnoge su metode uz pomoć kojih možete da izvršite zatezanje odnosno lifting lica, a jedan od njih je i radiotalasni lifting lica, koji je među najefikasnijim nehirurškim tretmanima pomoću kojeg se možete rešiti bora i opuštene kože na bezbolan, brz i jednostavan način, a što je najbitnije – radiotalasni lifting lica je potpuno bezbedna metoda za zatezanje lica. Cena tretmana može biti različita, u zavisnosti od određenih faktora i aparata koji se koriste, a u našem salonu možete da se podvrgnete HIFU tretmanu za savršeni lifting lica.

 

ŠTA JE HIFU TRETMAN?

HIFU kao skraćenica od “high intensity focused ultrasound” ustvari predstavlja tretman uz pomoć visoko intenzivno fokusiranih ultrazvučnih talasa, a konkretno se radi o najsavremenijem aparatu koji funkcioniše po tom principu. Pomoću HIFU aparata postiže se terapeutski efekat na kožu tj. lifting lica, a sam postupak dovodi visoko intenzivnu i fokusiranu energiju do tačno određene dubine u koži ( SMAS sloj ), nakon čega dolazi do toplotne koagulacije tkiva, što dalje dovodi do zatezanja kože na licu i njene bolje teksture. HIFU terapijom stimuliše se i obnavlja kolagen, koji je zaslužan za strukturu kože, usled čega vaša koža postaje zategnuta i glatka, a opuštenost kože i bore nestaju. HIFU metoda daje efekte poput obraznog liftinga ili lifting tela, ali bez upotrebe anestezije i invazivnih hirurških tretmana. Još jedna od prednosti HIFU terapije jeste ta da nije potrebno izdvojiti vreme za oporavak.

 

KOJE SU KARAKTERISTIKE HIFU TERAPIJE?

SMAS sloj ( subkutani mišićno anpogurnotični sistem ) je zaslužan za remodelaciju kolagena i kontrakciju elastičnih vlakana, te se stimulacijom uz pomoć HIFU aparata podstiče obnavljanje i proizvodnja kolagena, odnosno radiotalasni lifting lica.
Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah nakon tretmana.
Krajnji rezultati su obezbeđeni nakon 2 – 9 meseci, a dužina trajanja dobijenih rezultata može biti od 2 – 3 godine.
HIFU tretman je bezbolan i sprovodi se bez aneszetije, te je potpuno neinvazivna metoda za lifting lica.
Nakon tretmana, koža može biti blago crvena, ali nakon par sati crvenilo nestaje, te se brzo možete vratiti svojim životnim aktivnostima.
HIFU tretman ne oštećuje epidermis kože.
Može se kombinovati sa drugim medicinskim tretmanima.
HIFU tretman je jednostavan, delotvoran i vrlo pogodan za zreliju kožu koja ima izražene znake starenja, gde obezbeđuje maksimalne rezultate koje radiotalasni lifting lica može da pruži.

KAKO DELUJE HIFU TRETMAN?

HIFU predstavlja metodu za radiotalasni lifting lica koji deluje po principu visoko intentivnih i tačno usmerenih, fokusiranih ultrazvučnih talasa koji dolaze do precizno utvrđene dubine kože i deluju na potkožno tkivo. Ovakva energija za posledicu ima stimulaciju proizvodnje kolagena, koji vraća koži izgubljenu glatkoću i punoću, odnosno vrši se zatezanje lica. Cena ovog tretmana je u skladu sa postignutim rezultatima, odnosno radiotalasni lifting lica je vrlo povoljan izbor, za razliku od pojedinih drugih metoda za lifting lica. HIFU je delotvoran neinvazivan tretman koji osim za lifting lica može da se koristi i za zatezanje kože drugih delova tela, posebno za zatezanje kože vrata, brade i ostalih regija na kojima je izraženo opuštanje kože i vidljivost bora.

 

ŠTA SE POSTIŽE HIFU TERAPIJOM?

 • Podmlađivanje i bolja hidriranost kože tretiranog područja, kao i usporavanje procesa starenja.
 • Stimulisanje prirodnog obnavljanja kolagena, te smanjenje i otklanjanje bora na licu, nazolabijalnih bora, bora oko očiju i na čelu.
 • Zatezanje obrva, kože kapaka i kože na čelu.
 • Zatezanje i podizanje kože na jagodicama.
 • Smanjenje bora na vratu i smanjenje podbratka.
 • Otklanjanje ožiljaka koji su posledica akni i bubuljica.
 • Ukoliko se tretiraju butine i stomak na kojima su vidljive strije, HIFU tretmanom smanjuje se njihova izraženost kao i masne naslage.

Uz pomoć obnavljanja teksture kože, vraća joj se mladalački izgled, glatkost i elastičnost.

Već nakon prvog tretmana utiče se na lokalno zagrevanje tkiva koje omogućava da se vlakna skrate, te je odmah vidljiv i efekat koji pruža radiotalasni lifting lica ili druge tretirane regije. Ipak, proces regeneracije kože je dugotrajan, pa su efekti nakon svakog tretmana sve vidljiviji, a mogu da potraju i godinama, ujedno sa regenerisanjem kože. Kada završite celokupan tretman, rezultati poput mlađeg izgleda kože, smanjenih bora, glatke i zategnute kože mogu da budu trajno vidljivi.

D&S body studio

Vranjska 8,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...