Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hidrolift Oxy Jet Peel tretman lica!

Čisto i hidrirano lice za 550 din u Centru lepote Hren

  • VREDNOST1,700 din
  • POPUST68%
  • UŠTEDA1150 din
 • 550 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 12

 • Hidrolift Oxy Jet Peel tretman lica
 • Radi se u seriji od 3-5 tretmana
 • Diplomirani kozmetičari visoke medicinske škole
 • Salon u samom centru grada

Hidrolift Oxy Jet Peel tretman lica u Centru lepote Hren za samo 550 din

Tretman koristi ekstremni pritisak vazduha za stimulaciju kože. Transformiše kapi vode u sitne kapljice male molekularne težine, dubinski je ubacujući, vršeći čišćenje, ishranu i neinvazivni mehanički piling, čime dobijamo pročišćenu, stimulisanu i nežnu kožu.

Sa samo par tretmana možete udahnuti novi život svojoj umornoj koži. Klinički dokazano. Bazira se na novoj tehnologiji koja predstavlja transporter kiseonika iz vazduha, koji zajedno sa nutritivnim aktivnim lifting koktelom (koji u sebi sadrži liposome od prirodnog lecitina, inkapsulirane aminokiselinama, peptidima, vitaminima B grupe, vitaminima A i E, i mineralnim materijama), biva ubačen duboko u epidermis vodeno-vazdušnom olovkom (pištoljem) pod visokoim pritiskom. Zatim aplikujemo sprej posebnim nastavkom kojim završavamo tretman.

Obezbeđuje bezbolnu isporuku tečnih aktivnih sastojaka u kožu putem baroforeze (pritiskom), koja otvara mikrokanale kroz sve delove kože. Veličina kapljice ide do 16 mikrometara, dok je prosečna brzina oko 200 km/h. Sam pritisak na kožu je do 1 atmosfere.

Ljudska koža ima veliki broj pora. Postoje i mikrokanali, koji se otvaraju u međućelijskom prostoru. Ovi kanali su propustljivi za vodu i gas.

Tretman je bezbolan, prijatan, koža postaje momentalno nežnija. Namenjen je svim tipovima kože, i onim najosetljivijim. Ne stvara iritacije. 

Jet peel dovodi do hidroliftinga i nežne infuzije kiseonika i aktivnih supstanci čime dovodi do regeneracije i revitalizacije različitih slojeva kože, usporava starenje, bori se protiv hiperpigmentacija, bora, čisti i detoksikuje kožu, vrši seboregulaciju, i uspešno izlazi na kraj sa različitim problemima kože. 

Radi se u seriji od 3-5 tretmana, jednom nedeljno i tretman traje 30 min. Namenjen je kako ženama tako i muškarcima. 

U našem salonu radi profesionalni zdravstveni tim sa diplomama Visoke zdravstvene škole iz Zemuna, koji je svojim iskustvom i individualnim pristupom ispunio očekivanja velikog broja zadovoljnih klijenata. Salon se nalazi u strogom centru grada.

Centar lepote Hren

Obilićev venac 18-20, TC City Passage,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...