Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Herceg Novi:490 din i 15€ noćenje u LavKostaS apartmanima!

Jedno noćenje po osobi u dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima sa korišćenjem bazena

  • Super cena
  • 490 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 23

20.08.2019    1

  • Leto u Herceg Novom
  • 1 noćenje u apartmanima Vile LavKosta'S kategorisanoj sa 4****
  • Bazen sa đakuzijem
  • U ponudi su apartmani za 2, 3, 4 ili 5 osoba

HERCEG NOVI

Na izuzetno značajnom i atraktivnom geografskom prostoru između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najepših zaliva sveta, Boku Kotorsku, smestio se Herceg Novi.

Herceg Novi je grad prepoznatljiv po mimozama i mnogobrojnim stepenicama. To je i grad "sunca" zbog velikog broja sunčanih dana u godini tako i da temperatura mora dostiže i visokih 27C. Središte Herceg Novog je Stari Grad koga krase gradjevine nastale u raznim epohama istorije. Sahat - kula ( 1667 ), Kanli - kula ( 1483 ), tvrdava Spanjola (1538) i tvrdjava Forte - mare (1687)  su samo deo kulturne baštine ovog znamenitog grada. Prepun bujnog zelenila, Herceg Novi skriva mnogobrojne vrste tropskog cveća. Za vreme letnjih meseci održavaju se festivali koji dodatno obogaćuju turističku ponudu ovog čarobnog grada 

Vila LavKosta’S raspolaže sa luksuznim apartmanima sa četiri zvezdice veličine 25 do 80 m2 plus lođe od 25m za boravak 2 do 7 osoba. Apartmani su svi sa posebnim spoljašnjim ulazom kompletno opremljeni i u svom sastavu imaju kuhinju, u pojedinim apartmanima kupatilo ima svaka spavaća soba za sebe, terasu, klima uređaj, kablovsku televiziju, internet i rezervisan parking prostor.

Posebnu pogodnost predstavlja novoizgrađeni bazen sa đakuzi delom. Lokacija Vile LavKosta’S je u delu Topla II, kod robne kuće Voli. Osoblje Vile je veoma srdačno, uslužno i uvek spremno da vam izađe u susret i da reši sve vaše probleme na letovanju. Povremeno pravi se grupni roštilj i druženje svih gostiju Vile uz pesmu i vino i posebnu atmosferu.

Apartmani LavCostaS

Nikola Ljubibratića 13b,
Herceg Novi, Crna Gora

www.hercegnoviapartmani.info

Dodatno predlažemo i...