Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

SMART CLEAN hemijsko čišćenje enterijera vašeg automobila!

Hemijsko čišćenje enterijera vozila u Masters auto servisu za 2.900 din

  • VREDNOST9,200 din
  • POPUST68%
  • UŠTEDA6300 din
 • 2900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Smart clean vortex steam sistem
 • hemijsko čišćenje enterijera vozila
 • zdrav enterijer automobila
 • servis na Novom Beogradu

SMART CLEAN VORTEX STEAM je sistem hemijskog čišćenja i dubinskog pranja vozila. Pažljivo formulisan da ne ošteti tkanine i dovoljno jak da za sobom ostavi potpuno čiste i sterilisane površine materjala.
Podjednako efikasan i za kožna sedišta i delove tapacirunga u kombinaciji sa posebnom kremom za čišćenje i zaštitu svih kožnih površina. Arexons krema pruža negu i zaštitu kože od pucanja i izbledelog izleda.
Odlično čisti i odmašćuje i sve plastične delove enterijera vozila nakon čega se nanosi cocpit čistač i polir koji će osvežiti plastike, dati im dodatni sjaj i zaštiti od skupljanja prašine duži vremenski period.
TAPACIRUNG I SEDIŠTA VOZILA su poznati izvor poliferacije grinja i alergena, što predstavlja jedan od glavnih uzroka alergija i teškoća u disanju. Vaš auto može imati više od dva miliona grinja. Osetljivost na grinje je u porastu - u proseku 300 miliona ljudi širom sveta pati od astme i između 200 i 250 miliona pati od alergija.
Sistem utiče da zadržite zdravu sredinu za Vašu porodicu, uklanjanjem alergena, prašine i grinja iz Vaših auto sedišta i tapaciranih delova.
Grinje su paraziti iz tipa zglavkara i hrane se mrtvim ćelijama kože, raznim organskim materijama kao i ostacima naše hrane. U proseku ljudsko telo odbaci 1,5 grama kože u toku jednog dana što je dovoljno da se nahrani oko milion grinja, u idealnim uslovima. Grinje nemaju želudac i zato luče enzim koji ostavljaju na hrani kako bi je nakon rastvaranja konzumirale. Česticu koju grinja više neće jesti naziva se fekalijom grinje, i ima neprijatan miris. Enzim DerP1, koji se nalazi u fekalijama grinja, je vrlo čest uzrok alergijskih reakcija. 
Hemijsko čišćenje vodenom parom svojom temperaturom razlaže ovaj složen enzim. Svojom jačinom prodire u dublje slojeve materjala i tako sprečava dalje razmnožavanje grinja. Grinje mogu uzrokovati rinitis, konjuktivitis i dermatitis. Duža izloženost kože proteinima u ekskrementima grinja može da naruši odbrambeni sistem kože i omogući ulazak alergenasa i iritanata, vodeći ka upalama i svrabu kože ili pruritisu.
Vodenom parom se uspešno sterilišu svi delovi automobila, mogu se  ukloniti uporne fleke i mrlje na sedištima i tapacirungu i to sve bez korišćenja jake hemije koja sama po sebi može izazvati alergenske reakcije.
Para lako prodire na inače teško dostupna mesta za čišćenje.
USISAVANJE
Program usisavanja uklanja prašinu iz najdubljih slojeva tkanine, sa velikom negom. Ovo je idealan program za delikatne površine. 
ROLL & BEAT PROGRAM
Turbo četka se okreće 4200 puta u minuti, tako da može da izvuče prašinu iz dubine tkanina i vlakana, kako bi uklonila alergene i grinje.
UV LAMP PROGRAM
UV-C lampa koja se koristi može ukloniti 99.9% bakterija, alergena, grinja, i usporiti njihovo dalje širenje u bodućnosti.
 

Masters Auto servis

Bulevar Milutina Milankovića 25b,
Beograd, Srbija

www.mastersservis.com

Dodatno predlažemo i...