Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hemijski piling lica!

Bezbedan i bezbolan tretman lica

  • VREDNOST2,800 din
  • POPUST82%
  • UŠTEDA2300 din
 • 500 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Hemijski piling lica
 • Samo za pripadnice lepšeg pola
 • Hemijski pilinzi mogu se raditi na licu, vratu, šakama, rukama i nogama
 • Preporuka od 3 do 6 tretmana

Hemijski piling lica!

Procedura hemijskog pilinga

Procedura hemijskog pilinga obezbeđuje poboljšanja kvaliteta i strukture kože tokom dugog vremenskog perioda. Efekti koji se dobijaju korišćenjem hemijskih pilinga još uvek su zlatni standard u odnosu na sve druge metode podmladjivanja kože.

Hemijski piling lica je medicinski tretman u toku kojeg obučeni lekar na kožu nanosi rastvore određenih kiselina sa ciljem uklanjanja oštećenog sloja kože. Ovaj postupak omogućava obnavljanje uklonjenog sloja novim i zdravijim slojem kože.

Kada je hemijski piling efikasna metoda?

Hemijski pilinzi su efikasna metoda kod pigmentacija na koži (mrkih mrlja) izazvanih Suncem ili drugim faktorima, akni i crnih komedona, finih bora, ožiljaka nastalih nakon akni ili grube kože nastale usled oštećenja Suncem ili zbog starosti.

Na kojim delovima tela se mogu raditi hemijski pilinzi?

Hemijski pilinzi mogu se raditi na licu, vratu, šakama, rukama i nogama. U zavisnosti od dubine, mogu biti površni hemijski pilinzi, srednje duboki hemijski pilinzi i duboki hemijski pilinzi.

Hemijski pilinzi voćnim kiselinama

U zavisnosti od koncentracije hemijski pilinzi voćnim kiselinama mogu biti blagi (20% glikolna kiselina) kojima se uklanja masnoća i poboljšava izgled kože, ili srednje jaki (do 70% glikolne kiseline) koje sprovodi obučeno lice u cilju lečenja određenih stanja na koži. Pilinzi sa AHA kiselinama su značajno ubrzavaju lečenje akni. Blage voćne kiseline uklanjaju masni sloj kože i oslobadjaju pore izumrlih ćelija. Time se olakšava dejstvo aktivnih supstanci koje se koriste u lečenju akni. Izuzetak je terapija Roakutanom kod koje se ne preporučuje upotreba pilinga.

Koliki broj hemijskih pilinga je potreban?

Broj tretmana zavisi od tipa i težine oštećenja kože, odnosno stanja kože koja se tretira. Neki pacijenti su zadovoljni samo sa jednim hemijskim pilingom, ali najčešće je neophodno od 3 do 6 ponavljanja za dobijanje maksimalnog efekta. Blaži hemijski pilinzi glikolnom kiselinom mogu se ponavljati na 7 do 14 dana, dok se dublji pilinzi glikolnom i trihlorsirćetnom kiselinom mogu ponavljati na 4 do 6 nedelja.

Koji su neželjeni efekti hemijskih pilinga?

Površni, blaži pilinzi glikolnom kiselinom, osim prolaznog crvenila i blagog perutanja kože, nemaju značajnije neželjene efekte ukoliko se primene na stručan način. Dublji pilinzi glikolnom i trihlorsirćetnom kiselinom su efikasniji u uklanjanju pigmentacija, ožiljaka i bora, ali zahtevaju posebnu negu i brigu o koži pre i posle pilinga a neželjeni efekti značajno zavise od saradnje i disciplinovanosti pacijenta.

Najčešći neželjeni efekat hemijskih pilinga je pojava pigmentacije posle pilinga zbog neadekvatne zašitite od sunčevog zračenja tokom regeneracije kože nakon izvršenog tretmana.

 

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...