Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Krupanj: Noćenje sa doručkom za dve osobe u SPA GrandHotelu!

Relax odmor za dvoje u Hotelu Grand Spa & Wellness

  • Super cena
  • 4590 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!

  • Spa Grand Hotel u Krupnju
  • Noćenje za 2 osobe sa doručkom
  • Besplatan parking i WiFi
  • Kupon se ne može koristiti za praznike

SPA Hotel Grand!

SPA Grand Hotel se nalazi u centru Krupnja. Hotel raspolaže sa dvokrevetni, trokrevetnim i višekrevetnim sobama, koje su potpuno renovirane i modernih opremljene. U svakoj smeštajnoj jedinici se nalazi kupatilo, TV i klima uređaj.

U okviru hotela se nalazi restoran, mini bar, kongresna i banket sala, a gostima su na raspolaganju i košarkaški teren, odbojkaški teren, travnato fudbalsko igralište i rukometni teren. U neposrednoj blizini hotela se nalazi i sportska hala i brojni fudbalski i košarkaški tereni.

Novoizfrađeni SPA centar hotela se sastoji od zatvorenog bazena, đakuzi kade, saune, parnog kupatila i sobe za masažu, a u toku letnjih meseci gostima na rapolaganju je i bazen na otvorenom.

Posetite SPA Grand Hotel i uživajte u prelepom ambijentu, hrani, usluzi. Izaberite najbolji smeštaj i provedite nezaboravan odmor!

Posetite Krupanj, srce oblasti poznatije kao Rađevina, u mačvanskom okrugu, koja se nalazi u zapadnom delu Srbije na desnoj obali Drine. Oblast je čuvena po izuzetnim prirodnim pogodnostima, ekološki čistom i nezagađenom sredinom, zdravom hranom, prijatnim letnjim noćima, lepim zimama sa dosta snega što sve zajedno pruža mogućnosti za kvalitetno provedeno vreme u bilo koje doba godine. Za boravak i obilazak ove simpatične oblasti koja ima mnoštvo kulturno istorijskih sadržaja, obezbedili smo vam sjajan Spa Grand hotel koji vas spremno očekuje u toku cele sezone.

Nalazi se u centru Krupnja okružen predivnim parkom i raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće, tradicionalne kuhinje kuhinje. U sklopu hotela se nalaze otvoreni bazen koji je u funciji samo u letnjoj sezoni, fantastičan zatvoreni bazen sa vodom trmperature 29'C, novootvoreni spa i wellnas centarkoji sadrži đakuzi, parno kupatilo, saunu, prostor predviđen za masaže i sve što je neophodno da vam boravak u njemu ostane u predivnom sećanju.

Spa Hotel GRAND

Đulim 2,
Krupanj, Srbija

www.spahotelgrand.rs

Dodatno predlažemo i...