Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Krupanj: Noćenje sa doručkom za dve osobe u SPA Grand Hotelu!

Relax odmor za dvoje uz korišćenje zatvorenog bazena

  • VREDNOST9,000 din
  • POPUST48%
  • UŠTEDA4300 din
 • 4700 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 30

 • Spa Grand Hotel u Krupnju
 • Noćenje za 2 osobe sa kontinentalnim doručkom
 • Korišćenje zatvorenog bazena
 • Besplatan parking i WiFi

SPA Hotel Grand!
SPA Grand Hotel se nalazi u centru Krupnja. Hotel raspolaže sa dvokrevetni, trokrevetnim i višekrevetnim sobama, koje su potpuno renovirane i modernih opremljene. U svakoj smeštajnoj jedinici se nalazi kupatilo, TV i klima uređaj. U okviru hotela se nalazi restoran, mini bar, kongresna i banket sala, a gostima su na raspolaganju i košarkaški teren, odbojkaški teren, travnato fudbalsko igralište i rukometni teren. U neposrednoj blizini hotela se nalazi i sportska hala i brojni fudbalski i košarkaški tereni.
Novoizfrađeni SPA centar hotela se sastoji od zatvorenog bazena, đakuzi kade, saune, parnog kupatila i sobe za masažu, a u toku letnjih meseci gostima na rapolaganju je i bazen na otvorenom.

Posetite SPA Grand Hotel i uživajte u prelepom ambijentu, hrani, usluzi. Izaberite najbolji smeštaj i provedite nezaboravan odmor!

Posetite Krupanj, srce oblasti poznatije kao Rađevina, u mačvanskom okrugu,  koja se nalazi u zapadnom delu Srbije na desnoj obali Drine. Oblast je čuvena po izuzetnim prirodnim pogodnostima, ekološki čistom i nezagađenom sredinom, zdravom hranom, prijatnim letnjim noćima, lepim zimama sa dosta snega što sve zajedno pruža mogućnosti za kvalitetno provedeno vreme u bilo koje doba godine. Za boravak i obilazak ove simpatične oblasti koja ima mnoštvo kulturno istorijskih sadržaja, obezbedili smo vam sjajan Spa Grand hotel koji vas spremno očekuje u toku cele sezone.
Nalazi se u centru Krupnja okružen predivnim parkom i raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće, tradicionalne kuhinje kuhinje. U sklopu hotela se nalaze otvoreni bazen koji je u funciji samo u letnjoj sezoni, fantastičan zatvoreni bazen sa vodom trmperature 29'C, novootvoreni spa i wellnas centarkoji sadrži đakuzi, parno kupatilo, saunu, prostor predviđen za masaže i sve što je neophodno da vam boravak u njemu ostane u predivnom sećanju.

Spa Hotel GRAND

Đulim 2,
Krupanj, Srbija

www.spahotelgrand.rs

Dodatno predlažemo i...